Red Dead Redemption 2 Semakin Hampir Ke PC

racun-tech-red-dead-redemption-2

Mesti ramai dah tertunggu-tunggu untuk bermain Red Dead Redemption 2 di PC kan? Nampaknya keinginan korang itu tak terlalu jauh dah sebab bukti kewujudan dan pendekatan game ini dah mula timbul di alam internet. Walaupun Rockstar Games tak membuat sebarang pengumuman tentang PC port untuk game Red Dead Redemption 2 ini, tapi orang dah mula mencungkil rahsia mereka.

Tapi macam mana dapat cungkil dan mengetahui tentang leak kepada PC port game ini? Melalui Rockstar Games sendiri. Bukan daripada sebarang pengumuman, tetapi daripada Social Club mereka.

Sumber Leak

Yes, terdapat sebutan tentang PC version di dalam website Social Club milik Rockstar Games sendiri, yang mungkin bermaksud game ini akan tiba tak lama lagi. Penemuan ini telah dijumpai oleh mata tajam pengguna Twitter iaitu JakoMako51, yang mengkongsikan penemuan ini di dalam gaming community, yang tak sabar-sabar untuk bermain game ini di PC.

Seperti yang korang tahu, Rockstar Editor ada beberapa kali leak pasal game ini port ke PC tetapi kita masih tak nampak sebarang feature atau apa-apa tersebar pasal game ini di PC. Mungkin Rockstar ingin simpan sampai masa yang sesuai untuk didedahkan nanti, tapi yang pasti game ini akan tiba juga. Tapi malangnya, tiada siapa yang tahu game ini betul-betul akan keluar bila. Harap-harap game ini akan keluar dalam masa yang terdekat sebab ramai yang ingin jadi cowboy sejak teruja tengok Red Dead Redemption 2 keluar untuk PS4 dan Xbox One.

racun-tech-red-dead-redemption-2-pc

See Also: GTA VI (6) Leak Didedahkan Maklumat Besar Tentang Game PS5 Dan Xbox Scarlett Ini, Cyberpunk 2077 File Size Untuk PS4 Didedahkan! Wow…, Bully 2 Dalam Development, Jimmy Hopkins Kini Masuk University/College, Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: