Ohaiyo! Okay guys, nampaknya Epic Games Store sekarang kan semakin mengejar Steam macam bro cakap sebelum ni. Tapi sekarang Epic Games Store memang dah sebijik jadi macam Steam apabila diorang dah confirm tentang tetapkan  refund policy diorang tu. Diorang sekarang menukar refund diorang kepada “Refund for any reasons” iaitu refund untuk apa-apa pun sebab.

Yes, ni jugak la refund policy oleh Steam kan? Refund policy ni adalah sama macam Steam di mana game yang korang beli boleh di minta balik duit korang dalam masa tempoh 14 hari korang beli game tu, atau bawah 2 jam korang main game tu.

Semua game yang korang baru beli boleh diminta refund dan kalau ada in-app purchases yang dibuat dalam game tu, korang pun akan dapat duit yang diguna tu balik. Tapi kalau item tu expired atau habis digunakan tak dapat refund balik la ye so hati-hati guys.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: