Ring of Elysium, Battle Royale Dari Tencent Hadir ke Steam!

Akhirnya, game battle royale yang ditunggu oleh abam akan muncul ke Steam. Dulu abam main game Ring of Elysium (ROE) ni di Garena, dan agak susah nak main, sebab, banyak benda nak kena buat untuk ubah bahasa dia. Ada dia bagi abam main dalam bahasa Thailand, mana abam faham. Tapi, jangan risau, kali ini, ROE akan di lancarkan di Steam, dan yang paling best, ianya percuma! Info lanjut untuk game ROE ni, korang boleh teruskan bacaan korang ye.

Di dalam ROE, korang merupakan salah seorang pelancong di sebuah resort di atas gunung dan ditimpa bencana, ribut salji! Hanya satu helikopter penyelamat yang tinggal dan hanya boleh membawa 4 orang yang terselamat sahaja diikuti dengan bulatan ribut salji yang membekukan di sekeliling pemain. Ini bermaksud, Battle Royale time! Sebelum ini, game ini dipanggil sebagai Europa. Ianya akan hadir di Steam pada 19 September (minggu hadapan) dan macam aku cakap tadi, ianya Free-to-play! Sayangnya, buat masa sekarang, untuk region Malaysia, belum boleh dilihat lagi. WHY! WHY! WHY! Korang boleh usha LINK ni.

Agak sedih, tetapi aku mengharapkan yang game ni, akan boleh dimainkan di Malaysia jugak nanti. Mungkin, masa release nanti ke. Walau apa pun, untuk info lebih, aku tinggalkan korang satu video, untuk korang usha sendiri macam mana gameplay ROE ni ya:






Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: