SCUM, Apa Yang Diperkatakan di Steam Review?

Baru-baru ni, abam addicted dengan bermain game survival yang baru dilancarkan dan masih lagi dalam fasa early access. Sumpah! Serious aku ketagih gila main game SCUM ni. Game yang sangat menarik, sangat detail, tapi, belum banyak lagi perkara yang boleh di lakukan dalam game ni. Aku rasa, bukan aku je kot yang ketagih main game ni, ramai lagi. Korang jugak boleh layan Streamer tanah air kita, duk layan game ni berjam-jam dan berhari-hari. Haaa, yang aku nak cerita sekarang adalah review dari Steam, adakah ianya akan membuatkan korang consider untuk beli game SCUM ni? Jom, teruskan bacaan korang~

Ini antara review mereka yang aku jumpa dalam Steam ,kalau korang baca, memang kelakar dan mengarut. Nampaknya, kebanyakan orang suka akan pemain boleh ‘membuang air besar’. Korang dah bunuh player lain, lepastu, korang boleh membuang atas mayat dia. NEXT LEVEL DISRESPECT!!! Tetapi, ini lah antara elemen-elemen yang bagi aku, membuatkan game ni menarik. Korang nak ke kiteorang Stream game ni? Ada di antara korang yang dah main? Cuba komen dan bagitahu aku, apa yang korang suka pasal game SCUM ni?

Korang berminat nak beli game SCUM, korang boleh tekan LINK di bawah:

SCUM





  • author image
    Topek Reply
    Sep 16, 2018 @ 7:27 am

    Dah TRY! memang berst walaupun main sorang . Bila main dengan member wkwkw macam bodoh jadinya. 4/5 rate bagi survival game.

  • author image
    M9hamad Firdaus Reply
    Sep 17, 2018 @ 10:51 am

    Cant wait for my rig😍😍😍

  • author image
    Muhammad Aniq Reply
    Sep 18, 2018 @ 6:03 am

    Rezeki di tangan tuhan.. Saya mendoakan semua bisnes awak semua dipermudahkan dan sukses

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: