Scum menambah ciri serangan jantung untuk menangani pemain yang tidak berhenti makan

author image by Moon | Gaming | 0 Comments | 29 Oct 2018

Ingat lagi tak tentang usaha seorang pemain untuk menjadi watak paling gemuk di Scum? Ia menguji batasan permainan simulationist survival tanpa mati. Kini, berat dia sudah mencecah 400 kg.Bercakap kepada PC Gamer di PAX Australia, pengasas bersama Devolver Digital, Graeme Struthers menjelaskan bahawa pencipta Scum menyedari akan usaha heroik ini. “Ada seorang lelaki di Reddit yang telah menarik banyak perhatian kerana dia cuba untuk mencari cara yang paling berkesan untuk menambahkan berat,” kata Struthers. “Implikasi daripada itu akan menyebabkan serangan jantung dalam kehidupan sebenar manusia. Perkara-perkara semacam itu akan mula dimasukkan, jadi itu mungkin akan berakhir dengan makan lemak zombie.”

Pada masa ini, mungkin watak-watak di Scum untuk mati adalah akibat hiportermia atau¬†overexertion, tetapi serangan jantung akibat daripada makan berlebihan mugkin akan menjadi salah satu penyebab baru. “Ini tidak bermakna akan berakhir” kata Struthers. Beliau juga mengatakan, pemain tersebut mungkin kena berdiet dan sekiranya dia ada masalah jantung, dia mungkin akan mencari peluang Reddit lain, Tapi macam mana nak turunkan berat badan? Apa yang patut dia buat?: Scum Diet dan Latihan Rejimen.Bukan ciri ‘serangan jantung’ saja yang akan dikeluarkan, tetapi akan ada beberapa kenderaan yang dikeluarkan untuk update yang seterusnya seperti SUV dan traktor.

Tarikh update kini masih belum dimumkan. Struthers memberitahu bahawa mereka akan memastikan segala perkara akan berfunsi sebelum digunakan dan terdapat ujian dan QA dilakukan.
*Marilah kita tunggu dan lihat bila ia akan diumumkan..
P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Laman Social Kami

Komen Terkini

 • author image
  joker 123 says:
  I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
 • author image
  cat hat says:
  Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
 • author image
  Ara says:
  Hi there! Such a great short article, thanks!...
 • author image
  Kendrick says:
  Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
 • author image
  chris handrian says:
  ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: