Haa tertanya lah tu rapatkan hubungan macam mana kan? Senang je, Sea of Thieves nak rapatkan dengan cara buat event Friends Play Free. Event ni dah dijalankan pada hari Selasa 6 Februari sehingga 13 Februari. Event ni membolehkan main game ni secara free dengan member-member korang.

Eh kejappp. Event ni bukan lah free macam tu je takut korang salah faham pulak kan. Untuk ni, korang yang dah ada Sea of Thieves dan bermain dalam Xbox Pass Subscription dan menggunakan account Xbox Live boleh invite kawan-kawan korang untuk bermain sekali for free.

Bukan dapat main free je tau? Lepas dah habis main free tu, member-member korang yang dah main secara free masa event tu akan dapat discount untuk game Sea of Thieves ni so boleh beli terus and main lagi sekali ramai-ramai. Member korang akan dapat discount sebanyak 35% dan boleh beli untuk Xbox One dan PC. Haa not bad kan?

Well , enjoy your games wahai bossku sekalian dan semoga bertuah dapat loot yang banyak dalam Sea of Thieves nanti. Argh!!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: