Haa desas desus ada mengatakan beberapa Fortnite top player akan bertanding dalam satu pertandingan yang dipanggil Secret Skirmish. Apa benda tu? Haa bro pun tak tau lah sebab macam namanya sendiri dah bagitau, benda ni secret tapi dikatakan ada top-top player yang sebelum ni merupakan pemenang Open Fortnite Competition.

Pertandingan ni secret tau tapi apa yang diketahui pertandingan Secret Skirmish ni akan berlangsung pada February 14-15 bulan depan dan akan streamed di semua official channels.

Epic berkata, event ni akan membantu diorang dalam persiapkan diri broadcast team untuk Fortnite World Cup pada tahun ni. Yang pasti hadiah dalam Fortnite World Cup ni pulak adalah $100 juta tau. Fuh lumayan ni, nampaknya bro pun kena berusaha manatau dapat masuk jugak ke kan huhu.

Apa-apa pun korang yang peminat game Fortnite tunggu la ye sampai bulan February untuk tengok livestream Fortnite Secret Skirmish tu nanti. Game on!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: