Shroud Livestream Apex Legends Walaupun Mengalami Gempa Bumi

Tapi Aim Shroud Masih OP

racun-tech-shroud-earthquake

Seperti yang dinyatakan dalam berita, terdapat  banyak kejadian gempa bumi yang telah terjadi di luar negara. Gempa bumi yang terjadi itu telah mendapat sehingga 7.1 pada skala Richter.ada Begitu juga dengan California belah Selatan yang juga merupakan kawasan kediaman Michael “Shroud” Grzesiek . Dia merupakan seorang bekas pemain professional dan kini menghabiskan masanya dengan live stream sepanjang masa.

Sebelum gempa bumi itu berlaku, Shroud atau Michael dan kawannya tengah bermain game Apex Legends. Kemudian, mereka semua rasa kegemparan dan live chat dalam stream pun komen untuk Michael, bekas pemain pro ini untuk larikan diri. Dalam situasi cemas itu, Micheal bertanya “Apa yang patut kita buat?” dan kawan-kawannya pun mencarut dan sebagainya. Tetapi ketika itu, game Apex Legends pun telah berlangsung dan character diorang telah lompat dari kapal terbang. Salah satu kawan Michael pula bercakap “Saya tak akan biarkan alam semula jadi kacau saya” Maka, diorang tetap bermain walaupun dalam keadaan gempa bumi. Itu lah komitmen!

Selepas kejadian gempa bumi itu (kejadian gempa bumi itu tak lama) dan habisnya livestream dia, Micahel terus ke Twitter dan post ayat (di bawah) yang sangat sesuai menerangkan apa yang terjadi tadi.

Post Tweet Dan Keputusan Game

Untuk pengetahuan korang, Shroud masih menang game yang dia main walaupun dalam keadaan gempa bumi. Sebab, sudah semestinya dia mempunyai aim yang sangat tepat dan walaupun gempa bumi tapi masih dapat aim dengan tepat huhu. 

See Also: GTA VI (6) Leak Didedahkan Maklumat Besar Tentang Game PS5 Dan Xbox Scarlett Ini, Cyberpunk 2077 File Size Untuk PS4 Didedahkan! Wow…, Bully 2 Dalam Development, Jimmy Hopkins Kini Masuk University/College, Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh p



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: