Skyrim player habiskan game dengan hanya menggunakan sebuah torch? Impossible!

Mungkin korang pernah habiskan game Skyrim dengan difficulty Legendary, tapi mesti korang tak pernah habiskan pakai torch sahaja!

racun-tech-skyrim-torch

Pada mulanya memang terkejut mendengar, tetapi ternyata memang betul yang ada seorang player Skyrim dah habiskan dengan hanya menggunakan torch sebagai senjata! Tahniah diucapkan kepada Youtuber Mitten Squad, yang telah habiskan game Skyrim dengan hanya menggunakan torch.

Tapi bukan itu sahaja, sebelum ini dia pernah buat benda macam ni jugak, iaitu habiskan dengan menggunakan garfu sahaja. Pelik-pelik tetapi dah tercapai dah pun yang korang boleh tengok di sini atau di bawah ini.

Sebelum torch, player ini habiskan Skyrim dengan menggunakan garfu!

Untuk pengetahuan korang, dalam pengembaraan torch ini, dia hanya dibenarkan untuk menggunakan torch itu sebagai senjata, pakai magic healing dan dragon shout yang tak menyakitkan enemy. 

Daripada situ kita dah boleh agak betapa susahnya nak kill enemy. Yang paling menyusahkan adalah, torch itu bukan disertakan dalam kategori one-hande weapon tetapi sebagai shield. So dia hanya boleh serang menggunakan “shield bash” dan memang banyak memakan stamina. Tetapi bagi Youtuber Mitten Squad ini takda masalah sebab dia banyak masak soup untuk tambah nyawa dan stamina so ianya win-win situation!

Apa pendapat korang tentang challenge pelik ni? Adakah mencabar atau sangat pelik tetapi seronok? Jangan lupa untuk try challenge ini dalam Skyrim gais!

See Also: Capcom memilih beberapa fans untuk menguji Resident Evil baru!, Unifi memberikan #khabarbaik dengan mengumumkan unifi Air, unifi Lite dan myunifi APP!, NZXT mengumumkan ketibaan H Series dan H510 baru!, Apex Legends streamer banned sebab dapat tembakan nasib, Moderator terpedaya, Ninja kena hack di Instagram!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: