Steam Dah Mengumpul Game Sehingga Mencecah 30000!!



Logo Steam

Steam, secara senyap, dan secara slow-slow, dah kumpul dalam 30k game dalam storenya wow! Steam dah capai total 30k game dalam minggu lepas dan ni hanya lah game okay bossku. Total ni tak termasuk dengan DLC (Downloable Content) yang anggaran dalam 21k macam tu.

Valve telah update Steam storenya dengan jumlah 6700 game dari tahun 2017 dan tambah pulak 9300 games untuk tahun 2018. Tu yang cecah sampai 30k game dah sekarang hahaha XD.

Steam Store yang mempunyai banyak game

Jumlah 30k ni jugak termasuk software, video atau sebagainya yang direlease di store tau. Valve jugak berharap diorang akan continue nak tambah game sebanyak yang mungkin dan memotong IOS App Store yang mengeluarkan 500k games pada 2016 tetapi semakin menurun downloads daripada pengguna sejak itu. Bro harap dah banyak games ni Valve murah hati sikit bagi game free kat orang lain kan hehe.



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: