Super Animal Royale-Battle Royale Dimana Binatang Bunuh Sama Sendiri!

Bagi abam, ianya comel bila seekor binatang cuba melakukan apa yang manusia buat. Contoh apabila kucing korang pandai handshake, tengok TV dan bila dia pegang sniper rifle, dan tembak kepala seekor panda! Dalam Super Animal Royale, yang akan ke early access di Steam pada Oktober nanti, ianya merupakan battle royale menggunakan binatang! Membunuh sesama sendiri, untuk menjadi orang terakhir dalam medan peperangan tersebut! Opps, silap, binatang yang terakhir.

Ianya sangat comel tetapi brutal jugak, cuba korang tengok trailer di atas. Apa yang comel, bila ada bola hamster yang korang boleh pakai sebagai senjata yang bergolek di dalam Skirmishes 64  pemain. Kalau korang rasa macam, ergh~ Apa ni, binatang membunuh sana sini, bawak-bawak la tengok Animal Planet, banyak je binatang duk membunuh, Halu Pulis!!! Kalau korang nak tahu, sekarang ni, game ni masih lagi dalam Close Alpha, tapi, kalau korang nak cuba, boleh je ke LINK yang aku bagi tu. Jadi, korang layan lah Screenshot di bibawah:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: