Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Adventure

Skyrim player habiskan game dengan hanya menggunakan sebuah torch? Impossible!

Mungkin korang pernah habiskan game Skyrim dengan difficulty Legendary, tapi mesti korang tak pernah habiskan pakai torch sahaja! Pada mulanya memang terkejut mendengar, tetapi ternyata memang betul yang ada seorang player Skyrim dah habiskan dengan hanya menggunakan torch sebagai senjata! Tahniah diucapkan kepada Youtuber Mitten Squad, yang telah habiskan game Skyrim dengan hanya menggunakan torch….

CONTINUE READING Skyrim player habiskan game dengan hanya menggunakan sebuah torch? Impossible! 2 min read

This War of Mine dan Moonlighter free di Epic Games Store! Minggu depan For Honor dan Alan Wake!?

This War of Mine dan Moonlighter boleh dituntut secara percuma di Epic Games Store Macam biasa, setiap minggu Epic Games akan memulakan kempen kemurahan hati mereka dengan memberikan game yang telah diorang beli secara free. Minggu lepas telah diberikan game Limbo secara free dan pada minggu ini pulak seperti yang dikatakan minggu lepas adalah game…

CONTINUE READING This War of Mine dan Moonlighter free di Epic Games Store! Minggu depan For Honor dan Alan Wake!? 3 min read

QuakeCon Sale keluar sekarang di Steam!

Kesemua game baru dan lama Bethesda murah di Steam! Sedang scroll di Steam tadi, terjumpa satu sale yang membuka mata seluas padang. Sale itu adalah QuakeCon Sale oleh developer Bethesda! Sale ini mempunyai banyak tawaran yang menarik untuk gamers di luar sana, lagi-lagi bagi mereka yang sangat suka dengan game keluaran Bethesda ini. Antara game…

CONTINUE READING QuakeCon Sale keluar sekarang di Steam! 3 min read

Monster Hunter Movie Leaked Preview!? Cool!!

Boleh Dikatakan Monster Hunter Movie Not Bad Untuk Pandangan Pertama? Baru-baru ni dah tersebar satu video yang menunjukkan pasal kedatangan movie pada masa akan datang iaitu “Monster Hunter”. Mungkin ramai yang tak tau mengenai movie ni tapi yes movie ni adalah adaptasi tulen (bukan parody atau knockoff version) daripada game keluaran Capcom iaitu Monster Hunter. …

CONTINUE READING Monster Hunter Movie Leaked Preview!? Cool!! 4 min read

Oikospiel, Game Indie Yang Brilliant Free Bulan March!

Alright guys, nak game free? Click sini ye. Haa game free apa ni? Nama game free ni adalah Oikospiel, game ni pasal sekumpulan anjing yang buat video game opera sekaligus mengandungi kritik pasal amalan buruh industry video gaming. Game ni sendiri pelik bila sekali pandang, tapi kalau korang yang lebih kepada mendengar musik dan suka adventure,…

CONTINUE READING Oikospiel, Game Indie Yang Brilliant Free Bulan March! 2 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.