Tag: anthem

img
author image by E-jam | AAA Games Action Adventure Gaming pc PlayStation 4 Sci-fi Shooters Third-Person Xbox One | 0 Comments | 03 Apr 2019

Anthem: Macam Mana Anthem Jadi Teruk

Anthem: Macam Mana Anthem Jadi Teruk Okay gais, ni adalah article yang panjang, dan sebagai para gamers yang sejati, korang kena tau benda ni dan kalau korang nak version yang yang pendek, E-jam akan buat conclusion dekat bawah so skip…

Read more
img
author image by Luqhman | AAA Games Action Bioware EA Electronic Arts | 0 Comments | 08 Mar 2019

EA Sedang Perbaiki Anthem Untuk PS4

Selepas dua minggu sejak release Anthem. Semakin banyak masalah sedang muncul. Dilaporkan banyak isu game Anthem crash. Sehingga ada yang mengatakan PS4 boleh rosak. BioWare telah mengeluarkan tweet tentang tindakan yang mereka sedang jalankan. Berdasarkan Chad Robertson, ketua perkhidmatan langsung…

Read more
img
author image by Luqhman | Bioware EA Electronic Arts Origin pc Third-Person | 0 Comments | 21 Feb 2019

PC Spec Untuk Anthem

Anthem dah nak keluar dalam sehari lagi. Disebabkan game dibuat oleh company BioWare, memang rugi kalau ketinggalan. Better sebelum nak release ni baik pastikan PC boleh tampung tak game ni. Mari aku kongsikan sikit info requirement yang perlu ada pada…

Read more
img
author image by Luqhman | AAA Games Action Adventure Bioware EA Electronic Arts Origin | 0 Comments | 20 Feb 2019

Anthem ‘Day One’ Fixes Akan Siap

Anthem masih ada beberapa hari sebelum dikeluarkan. Namun sapa yang ada Origin Access Premier, mereka mendapat kelebihan untuk mula main lebih awal. Bagus la ttu, player boleh bayar mahal sikit untuk main lebih awal, tetapi kekurangannya ialah bug dan glitch…

Read more
img
author image by Luqhman | AAA Games Action Bioware EA Mass Effect | 0 Comments | 14 Feb 2019

Mass Effect Masih Hidup

Mass Effect: Andromeda sangat menghampakan. Potensinya untuk menjadi antara game yang diingati ramai adalah tinggi. Disebabkan banyak teknikal error, animation buggy, glitch bersepah, reputasi semakin buruk. Sejak itu, semua orang rasa hampa dan mengatakan Mass Effect sudah pun gagal. Baru-baru…

Read more
img
author image by E-jam | Adventure Gaming Gaming Laptop pc PlayStation 4 Shooters Strategy Xbox | 0 Comments | 05 Jan 2019

Bioware Mengharapkan Kejayaan Pada Anthem. Mampu Ke Anthem Mencapai Jangkaan Gamers?

Hi guys. okay so mesti ada yang pernah dengar atau tak pernah dengar game terbaharu buatan company Bioware ni yang bertajuk Anthem. Game yang bergenre Action-Role Playing ini dikhabarkan untuk keluar di pasaran pada 22 Februari 2019 bulan depan. Game…

Read more

Laman Social Kami

Komen Terkini