Tag: Banned

4 Pemain PRO PUBG Kena Banned Selama 3 Tahun?! Siapa tu???

Korang ingat lagi tak sebelum ni sis ada bagitahu lebih kurang 10 orang pemain pro PUBG kena banned sebab menggunakan ‘Hack’ kan? Ha, sekarang ni lepas siasatan dibuat oleh team PUBG Esport, mereka telah mendapati bahawa ada 4 pemain pro PUBG akan di ban selama 3 tahun dari menyertai competition PUBG Esport. 4 pemain yang…

CONTINUE READING 4 Pemain PRO PUBG Kena Banned Selama 3 Tahun?! Siapa tu??? 1 min read

Pemain Fallout 76 yang kena banned dah boleh main balik, tapi dengan syarat kena buat essay kepada Bethesda! Seriously??

Tak tahu lah kenapa Fallout 76 pun salah satu game yang ada masalah ni. Hmm, tak best la kalau ada masalah je, even ada mods yang boleh improve dalam game tapi kalau mods tu pun haram, memang kena banned la dengan Bethesda. Bukan tu je, player yang cheat, dan perangai tak ikut rules game pun…

CONTINUE READING Pemain Fallout 76 yang kena banned dah boleh main balik, tapi dengan syarat kena buat essay kepada Bethesda! Seriously?? 2 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.