Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Bioware

Khabar Angin Dragon Age 4 Buat Orang Takut

Khabar Angin Dragon Age 4 Buat Orang Takut Takut khabar angin sebab apa? Haa kalau korang nak tau, sebab apa orang takut pasal khabar angin Dragon Age 4 ni adalah diorang takut yang game ni akan jadi macam game latest Bioware iaitu Anthem. Sebenarnya gais, game Dragon Age 4 ni dah announced pada tahun 2017…

CONTINUE READING Khabar Angin Dragon Age 4 Buat Orang Takut 2 min read

Anthem: Macam Mana Anthem Jadi Teruk

Anthem: Macam Mana Anthem Jadi Teruk Okay gais, ni adalah article yang panjang, dan sebagai para gamers yang sejati, korang kena tau benda ni dan kalau korang nak version yang yang pendek, E-jam akan buat conclusion dekat bawah so skip terus ke bawah okay. Ni sebab E-jam akan cerita secara detail apa yang terjadi dan…

CONTINUE READING Anthem: Macam Mana Anthem Jadi Teruk 9 min read

PC Spec Untuk Anthem

Anthem dah nak keluar dalam sehari lagi. Disebabkan game dibuat oleh company BioWare, memang rugi kalau ketinggalan. Better sebelum nak release ni baik pastikan PC boleh tampung tak game ni. Mari aku kongsikan sikit info requirement yang perlu ada pada PC untuk game Anthem ni. First kene tahu ialah minimun dia. Berdasarkan yang dah dianalisiskan,…

CONTINUE READING PC Spec Untuk Anthem 3 min read

Anthem ‘Day One’ Fixes Akan Siap

Anthem masih ada beberapa hari sebelum dikeluarkan. Namun sapa yang ada Origin Access Premier, mereka mendapat kelebihan untuk mula main lebih awal. Bagus la ttu, player boleh bayar mahal sikit untuk main lebih awal, tetapi kekurangannya ialah bug dan glitch akan lebih menonjol kerana mereka basically akan main sebelum game tu siap lagi. Sebelum ini…

CONTINUE READING Anthem ‘Day One’ Fixes Akan Siap 1 min read

Bioware Bagi Detail Pasal Perubahan Anthem

Hye guys dan harini bro nak cerita pasal Anthem pulak. Untuk yang dah main Anthem punya VIP Demo mesti dah tau kot tapi untuk yang tak tau, baru-baru ni VIP Demo untuk game ni mengalami issue server down dan ni menjadi viral dalam kalangan gamers lagi-lagi yang tengah syok main VIP Demo tu. Okay kepada…

CONTINUE READING Bioware Bagi Detail Pasal Perubahan Anthem 2 min read

Bioware Mengharapkan Kejayaan Pada Anthem. Mampu Ke Anthem Mencapai Jangkaan Gamers?

Hi guys. okay so mesti ada yang pernah dengar atau tak pernah dengar game terbaharu buatan company Bioware ni yang bertajuk Anthem. Game yang bergenre Action-Role Playing ini dikhabarkan untuk keluar di pasaran pada 22 Februari 2019 bulan depan. Game ini telah diumumkan pada sidang E3 2017 lalu. Game ini dikatakan game mechanics nya akan…

CONTINUE READING Bioware Mengharapkan Kejayaan Pada Anthem. Mampu Ke Anthem Mencapai Jangkaan Gamers? 1 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.