Tag: blizzard

img
author image by Syazwan | AAA Games Blizzard FPS pc Shooters Steam Steam | 0 Comments | 13 Aug 2019

Bungie mendedahkan tarikh Steam Destiny 2 dan butiran Cross Save

Dari Battle.net ke Steam Destiny 2 akan berada di Steam pada 1 Oktober, pada hari yang sama Shadowkeep dan New Light dilancarkan. Pemain yang sedia ada boleh mendaftar untuk memindahkan kandungan digital Destiny mereka bermula pada 20 Ogos. Jika tidak…

Read more
img
author image by E-jam | Action Adventure Blizzard Classic RPG | 0 Comments | 08 Mar 2019

Diablo 1 Mula Dijual Sekarang! Warcraft 1&2 Akan Datang!!

YES! Oops, sorry hehe E-jam excited sangat pulak. Memang lah, sebab Diablo game yang lama dulu tu untuk PC akan kembali dan compatible dengan Windows 10 punya tau hehe. Ni E-jam rasa taknak tido sebab nak main sampai habis ni….

Read more
img
author image by E-jam | AAA Games Battle.Net Blizzard FPS Overwatch pc PS4 Xbox One | 0 Comments | 26 Feb 2019

Baptiste, Hero Baru Uberwatch Dan Background Dia!

Oops, sorry salah nama tajuk tapi malas nak tukar so hehe anyways, haa ini lah hero baru yang akan masuk dalam Overwatch nanti. Askar yang bernama Jean-Baptiste Augustin ni adalah seorang askar yang berasal dari France dan dia jugak merupakan…

Read more
img
author image by E-jam | Blizzard News | 0 Comments | 13 Feb 2019

Activision Blizzard Memberhentikan Ramai Orang!

Alamak, ramai pekerja diberhentikan? Yes, itu lah yang terjadi dekat company Activision Blizzard baru-baru ni. Kenapa sampai nak diberhentikan? Ha itu lah yang kita nak masuk ni. CEO Activision Bobby Kotick berkata “Kami nak meningkatkan pengeluaran dalam usaha incubation kami…

Read more
img
author image by azran ashraf | AAA Games Action Battle.Net FPS Multiplayer Overwatch pc Sale Strategy | 0 Comments | 29 Jan 2019

OVERWATCH Akhirnya Jadi Murah?!!

Overwatch ialah game First-Person Shooter multiplayer. Dua team akan berhadapan antara satu sama lain mengikut game mode yang dipilih. Mulai hari ini, game itu daripada USD 39.99 turun ke USD 19.99 untuk Standard Edition. Yang Legendary Edition pula, USD 69.99…

Read more
img
author image by E-jam | Adventure Gaming Gaming Laptop Nintendo Switch pc PS4 RPG Steam Strategy Xbox Xbox One | 0 Comments | 18 Jan 2019

Blizzard Dalam Pembikinan Diablo Baru!?

Baik lah guys, untuk korang yang peminat series Diablo, bro ada cerita ni pasal game ni. Okay so dekat Blizzcon 2018 mesti ramai sedih Blizzard takda announce apa-apa pasal Diablo 4 kan? Tapi diorang mengejutkan gamer-gamer dengan spin off Diablo…

Read more

Laman Social Kami

Komen Terkini