Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Blizzard

Bungie mendedahkan tarikh Steam Destiny 2 dan butiran Cross Save

Dari Battle.net ke Steam Destiny 2 akan berada di Steam pada 1 Oktober, pada hari yang sama Shadowkeep dan New Light dilancarkan. Pemain yang sedia ada boleh mendaftar untuk memindahkan kandungan digital Destiny mereka bermula pada 20 Ogos. Jika tidak anda mungkin akan kehilangan kandungan digital anda – expansions, pas dan Silver dll. “Unfortunately, Destiny…

CONTINUE READING Bungie mendedahkan tarikh Steam Destiny 2 dan butiran Cross Save 2 min read

Diablo 1 Mula Dijual Sekarang! Warcraft 1&2 Akan Datang!!

YES! Oops, sorry hehe E-jam excited sangat pulak. Memang lah, sebab Diablo game yang lama dulu tu untuk PC akan kembali dan compatible dengan Windows 10 punya tau hehe. Ni E-jam rasa taknak tido sebab nak main sampai habis ni. Game ni yang di mana Blizzard bergabung tenaga dengan GOG.com, diorang dah start jual balik…

CONTINUE READING Diablo 1 Mula Dijual Sekarang! Warcraft 1&2 Akan Datang!! 2 min read

Baptiste, Hero Baru Uberwatch Dan Background Dia!

Oops, sorry salah nama tajuk tapi malas nak tukar so hehe anyways, haa ini lah hero baru yang akan masuk dalam Overwatch nanti. Askar yang bernama Jean-Baptiste Augustin ni adalah seorang askar yang berasal dari France dan dia jugak merupakan bekas askar dalam organisasi Talon. Jean, adalah seorang anak yatim yang kehilangan mak ayahnya dalam…

CONTINUE READING Baptiste, Hero Baru Uberwatch Dan Background Dia! 2 min read
Posted in
Posted in

Activision Blizzard Memberhentikan Ramai Orang!

Alamak, ramai pekerja diberhentikan? Yes, itu lah yang terjadi dekat company Activision Blizzard baru-baru ni. Kenapa sampai nak diberhentikan? Ha itu lah yang kita nak masuk ni. CEO Activision Bobby Kotick berkata “Kami nak meningkatkan pengeluaran dalam usaha incubation kami dengan lebih pantas, dan meningkatkan pelaburan kami dalam live services, dalam peralatan kami, di platform…

CONTINUE READING Activision Blizzard Memberhentikan Ramai Orang! 2 min read

OVERWATCH Akhirnya Jadi Murah?!!

Overwatch ialah game First-Person Shooter multiplayer. Dua team akan berhadapan antara satu sama lain mengikut game mode yang dipilih. Mulai hari ini, game itu daripada USD 39.99 turun ke USD 19.99 untuk Standard Edition. Yang Legendary Edition pula, USD 69.99 menjadi USD 39.99. Harga tersebut hanyalah pada PC sahaja. Kalau untuk kita di Malaysia ni,…

CONTINUE READING OVERWATCH Akhirnya Jadi Murah?!! 2 min read

Blizzard Dalam Pembikinan Diablo Baru!?

Baik lah guys, untuk korang yang peminat series Diablo, bro ada cerita ni pasal game ni. Okay so dekat Blizzcon 2018 mesti ramai sedih Blizzard takda announce apa-apa pasal Diablo 4 kan? Tapi diorang mengejutkan gamer-gamer dengan spin off Diablo iaitu Diablo Immortal yang akan keluar untuk mobile users. Malangnya game Diablo Immortal ni cukup…

CONTINUE READING Blizzard Dalam Pembikinan Diablo Baru!? 2 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.