Tag: Call of Duty

Battle Royale Call of Duty Free Untuk Bulan April!

Battle Royale Call of Duty Free Untuk Bulan April! Ini bukan prank April Fools ye kengkawan. Sebab tu Activision post 2 April. Yeah! Game yang boleh mencecah RM200 free untuk sebulan! Bukan selalu Activision nak jadi baik camni. Mungkin dia nak kita lupakan kot pasal Activision buang staff tu…Kalau korang nak tau, click saja pada […]

CONTINUE READING Battle Royale Call of Duty Free Untuk Bulan April! 1 min read
Posted in
Posted in

Infinity Ward Mungkin Akan Keluar Game Call Of Duty Baru

Ashton Williams, seorang senior manager komunikasi di Infinity Ward, sejak awal Disember tweet gif-gif yang berunsur menyeramkan atau dengan nama yang lebih tepatnya ‘spooky’ pada setiap hari. Para spekulasi di Internet mula mengesyaki bahawa sebuah game Call Of Duty yang baru akan diumumkan tidak lama lagi. Antara tweet Ashton, pic.twitter.com/DjUMrFF4la — Ashton Williams (@ashtonisVULCAN) December […]

CONTINUE READING Infinity Ward Mungkin Akan Keluar Game Call Of Duty Baru 1 min read

Warfare 4 bakal dikeluarkan??

Korang, nak tahu tak, Call of Duty bakal terbitkan DLC baru! Dilaporkan mereka sedang membangunkan siri keempat dari DLC ‘Modern Warfare’ yang dijangka akan diterbitkan pada tahun 2019. Dekat laman web Call of Duty, sis tengok diaorang dah pamerkan harga pre-order untuk francais yang berkenaan dan khabar angin lagi bahawa developer game itu, Infinity Ward […]

CONTINUE READING Warfare 4 bakal dikeluarkan?? 1 min read

Request a call

TOP
Arrow Chevron

SHOPPING BAG 0

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.