Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st August 2021. Dismiss

Tag: Capcom. Soulja Boy

Konsol Soulja Boy dah tidak dijual lagi!

Korang kenal tak Soulja Boy? Ala seorang lelaki yang tengah hangat sebab dia ceburi dalam bidang game console. Dia jual barang-barang game ni lah. Tapi sayangnya kini, konsolnya tidak lagi ada dekat store laman web dia. Nak tahu tahu kenapa? Banyaknya game yang digunakan dalam konsol dari SoulGame adalah emulator yang  digunakan pada game-game lama…

CONTINUE READING Konsol Soulja Boy dah tidak dijual lagi! 2 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.