Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Diablo

Semua Character Heroes of the Storm Kini Free-to-Play Sampai 2 April!

Jangan Melepaskan Peluang Untuk Main Semua Heroes Yang Ada Dalam Heroes of the Storm Sekarang! Blizzard kini dah melepaskan semua heroes Heroes of the Storm yang ada daripada in-game shop untuk dimainkan oleh semua player. Peluang ini hanya tiba sekarang hingga 2 April nanti. Pada player yang pernah main atau sehingga sekarang masih main, mesti…

CONTINUE READING Semua Character Heroes of the Storm Kini Free-to-Play Sampai 2 April! 2 min read

Diablo 1 Mula Dijual Sekarang! Warcraft 1&2 Akan Datang!!

YES! Oops, sorry hehe E-jam excited sangat pulak. Memang lah, sebab Diablo game yang lama dulu tu untuk PC akan kembali dan compatible dengan Windows 10 punya tau hehe. Ni E-jam rasa taknak tido sebab nak main sampai habis ni. Game ni yang di mana Blizzard bergabung tenaga dengan GOG.com, diorang dah start jual balik…

CONTINUE READING Diablo 1 Mula Dijual Sekarang! Warcraft 1&2 Akan Datang!! 2 min read
Posted in
Posted in

Diablo 4 Sepatutnya Diumumkan Semasa Blizzcon 2018, Tetapi?

Kalau korang tahu, mula-mula, Blizzard mengumumkan kepada peminat dan mereka yang hadir di Blizzcon tentang Diablo: Immortal. Apa yang abam dapat tahu, ramai makhluk marah, tak puas hati, rasa macam nak gigit je orang-orang yang ada dalam Blizzard ni. Asal eh? Pelik jugak abam. Terbaru, abam dapat tahu sebenarnya, mereka nak umumkan tentang Diablo 4 semasa pengakhiran Blizzcon 2018. Tetapi, takde pulak. Apa yang dah jadi ni?

CONTINUE READING Diablo 4 Sepatutnya Diumumkan Semasa Blizzcon 2018, Tetapi? 1 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.