Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Early Access

Scum, Game Open World Survival, Akan Dapat Update

Developer game Scum telah mengongsikan plan-plan mereka untuk menambahbaik gameplay. Dalam masa tiga bulan, mereka akan menambah fizik kenderaan yang baru, binaan bangunan, sistem inventori yang sangat berbeza dan menambahpulih sistem masakan dan metabolisme. “Buat masa sekarang, mekanik kenderaan dalam game masih sangat asas, tetapi kami akan cuba untuk menghala ke arah realisme. Contohnya, pusat…

CONTINUE READING Scum, Game Open World Survival, Akan Dapat Update 2 min read

Early Access World War 3 Bermula Pada Bulan Hadapan

Modern military multiplayer FPS, World War 3 akan memasuki fasa Early Access pada Oktober 19 dan ianya akan berharga $28 (MYR 115.82), kata developer game tersebut, The Farm 51. Kenyataannya lagi, game ini mempunyai dua mode, pertama, War Zone. Kita akan nampak infantri, kereta berperisai, dan juga drones berperang untuk Fortified Points. Menang peperangan berskala kecil akan membantu pemain untuk memenangi peperangan berskala besar di map yang besar dan juga taktikal.

CONTINUE READING Early Access World War 3 Bermula Pada Bulan Hadapan 1 min read

SCUM, Apa Yang Diperkatakan di Steam Review?

Baru-baru ni, abam addicted dengan bermain game survival yang baru dilancarkan dan masih lagi dalam fasa early access. Sumpah! Serious aku ketagih gila main game SCUM ni. Game yang sangat menarik, sangat detail, tapi, belum banyak lagi perkara yang boleh di lakukan dalam game ni. Aku rasa, bukan aku je kot yang ketagih main game ni, ramai lagi. Korang jugak boleh layan Streamer tanah air kita, duk layan game ni berjam-jam dan berhari-hari. Haaa, yang aku nak cerita sekarang adalah review dari Steam, adakah ianya akan membuatkan korang consider untuk beli game SCUM ni? Jom, teruskan bacaan korang~

CONTINUE READING SCUM, Apa Yang Diperkatakan di Steam Review? 1 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.