Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Epic Games

1 Juta Dollar Dibayar Kepada Ninja Daripada EA!?

Huyoo! Banyak wehhhh. Tapi kenapa dibayar sampai macam tu sekali eh? Haa senang je gais, untuk marketing lah apa lagi. Tapi bukan untuk buat iklan ke apa tapi dengan live streaming game battle royale terbaru yang popular iaitu Apex Legends. Baru-baru ni didedahkan something lah pasal Ninja, streamer yang terkenal dengan stream Fortnite dia, dengan…

CONTINUE READING 1 Juta Dollar Dibayar Kepada Ninja Daripada EA!? 2 min read

Map Fortnite Bersama Weezer?!

Terdapat mode baru dalam game Fortnite. Pemain boleh hasilkan map tersendiri dan share kepada semua orang. Tambahan pula, band Amerika “Weezer” turut serta dalam mode tersebut. Dengan ini, mereka telah menghasilkan “Weezer World.” Ia adalah map yang bertemakan perkara iconic band tersebut seperti logo “W” pada sebuah gunung berwarna ungu dan ruangan konsert. Ini bukan…

CONTINUE READING Map Fortnite Bersama Weezer?! 2 min read

Respawn System Confirmed Dalam Fortnite!

Fortnite gamers dan data miners dah menggali sedalam-dalam yang mungkin dan nampkanya diorang macam dah confirm kan yang respawn system akan masuk dalam Fortnite weh! Haa apa macam ni? Tak ke ni dah sama macam Apex Legends? Hahaha takpelah, E-jam taknak cakap lebih tapi daripada data yang ditemui dan dalam map pun dah ada, ada…

CONTINUE READING Respawn System Confirmed Dalam Fortnite! 1 min read

Respawn Dan Ping Masuk Dalam Fortnite Season 8!?

Aik, dah kenapa masuk respawn dan ping system dalam Fortnite ni?  Macam kenal je? Iyaaa untuk player yang dah main Apex Legends mesti lah tau kan dua-dua system tu kan? System tu memang telah dipakai buat kali pertama dalam game battle royale iaitu Apex Legends keluaran Respawn Entertainment. Baru-baru ni Fortnite dah keluar Season 8…

CONTINUE READING Respawn Dan Ping Masuk Dalam Fortnite Season 8!? 2 min read

Next Game Metro Tak Keluar PC!?

What!? Tak keluar kat PC dah!? Chill dulu, biar bro cerita okay? Ceritanya haritu kan Metro Exodus dah beralih ke Epic Games Store kan? Daripada tindakan tu, ramai gamers marah dan review bomb pasal ni dekat game-game Metro yang lain iaitu Metro 2033 dan Metro Last Light. Lepas dah beberapa hari kena bomb review tu,…

CONTINUE READING Next Game Metro Tak Keluar PC!? 2 min read

Performance Marshmello Dapat Sambutan…

Hangat!! Sebelum ni bro ada pernah cerita kan pasal Marshmello akan buat concert dekat Pleasant Park dalam Fortnite kan? Well semalam, selepas Marshmello dengan gahnya buat performance kat Pleasant Park, dapat jumlah penonton yang ramai dengan jumlah 10 juta penonton sedunia!! Yes, boleh dikatakan concert ni mendapat sambutan hangat lah and masa tengah concert tu…

CONTINUE READING Performance Marshmello Dapat Sambutan… 1 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.