Tag: Fallout 76

Pemain Fallout 76 yang kena banned dah boleh main balik, tapi dengan syarat kena buat essay kepada Bethesda! Seriously??

Tak tahu lah kenapa Fallout 76 pun salah satu game yang ada masalah ni. Hmm, tak best la kalau ada masalah je, even ada mods yang boleh improve dalam game tapi kalau mods tu pun haram, memang kena banned la dengan Bethesda. Bukan tu je, player yang cheat, dan perangai tak ikut rules game pun…

CONTINUE READING Pemain Fallout 76 yang kena banned dah boleh main balik, tapi dengan syarat kena buat essay kepada Bethesda! Seriously?? 2 min read
Posted in
Posted in

Steam dah rasa makin ‘PANAS’!- Adakah sebab Epic’s Store?? Ops

Well, mesti korang nak tahu kan siapa pesaing Steam. Aha! Siapa yang jadi pesaingnya ni? Adakah pesaing itu mampu kalahkan permainan Valve?  Haritu sis ada bagi tahu, Steam akan mengambil potongan pendapatan lebih rendah daripada permainan yang dijual pada $10 dan $50 juta- 25% untuk former dan 20% untuk latter. Hari ini, semua orang rasa…

CONTINUE READING Steam dah rasa makin ‘PANAS’!- Adakah sebab Epic’s Store?? Ops 4 min read
Posted in
Posted in

Fallout 76 BETA, Guide Untuk Dapatkan ‘Best Performance’

Abam percaya yang ramai di kalangan pengikut dan juga pembaca Racuntech ni, mereka adalah yang bangsawan dan juga, terlibat dalam kejar mengejar PC (PC Master Race) yang takkan pernah ada penghujungnya. Dan, dikalangan korang, mesti ada yang minat akan siri game Fallout kan? Jadi, berita baik, diperkatakan yang Fallout 76 BETA akan dilancarkan tidak lama lagi! Khabar angin kata selasa (Mungkin jugak Rabu kalau ikut timezone). Untuk hari ni, aku nak kongsikan sedikit, bagaimana untuk korang dapatkan ‘Best performance’ untuk main Fallout 76 ni.

CONTINUE READING Fallout 76 BETA, Guide Untuk Dapatkan ‘Best Performance’ 2 min read

Fallout 76 Tidak Akan Support Crossplay

Bethesda Executive Producer, Todd Howard berkata awal musim panas haritu, yang mereka, kalau boleh, nak sangat cross-play untuk game Fallout 76 tetapi, Sony membuatkan ianya menjadi susah. Hari ini, berita mengejutkan apabila Sony mengumumkan akan membenarkan cross-play game Fortnite dengan pemain Xbox. Adakah Fallout 76 juga berfaedah terhadap semangat keterbukaan dan kerjasama Sony sekarang?

CONTINUE READING Fallout 76 Tidak Akan Support Crossplay 1 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.