Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Guide

Posted in
Posted in

Fallout 76 BETA, Guide Untuk Dapatkan ‘Best Performance’

Abam percaya yang ramai di kalangan pengikut dan juga pembaca Racuntech ni, mereka adalah yang bangsawan dan juga, terlibat dalam kejar mengejar PC (PC Master Race) yang takkan pernah ada penghujungnya. Dan, dikalangan korang, mesti ada yang minat akan siri game Fallout kan? Jadi, berita baik, diperkatakan yang Fallout 76 BETA akan dilancarkan tidak lama lagi! Khabar angin kata selasa (Mungkin jugak Rabu kalau ikut timezone). Untuk hari ni, aku nak kongsikan sedikit, bagaimana untuk korang dapatkan ‘Best performance’ untuk main Fallout 76 ni.

CONTINUE READING Fallout 76 BETA, Guide Untuk Dapatkan ‘Best Performance’ 2 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.