Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Illegear

Illegear Onyx Pro, Design Baru dan Perfomance Mengancam?!

Wait. That’s Illegear. Seperti mana yang ramai sudah tahu, Illegear adalah sebuah gaming company yang membuat custom laptop gaming seperti yang amat dikenali iaitu Illegear Onyx dan Selenite. Tapi ianya bukan sekadar laptop biasa. Laptop yang dikeluarkan oleh Illegear kesemuanya merupakan gaming beast kerana performancenya yang padu di luar dan dalam laptop-laptop ini. Sebelum tamatnya…

CONTINUE READING Illegear Onyx Pro, Design Baru dan Perfomance Mengancam?! 7 min read

Illegear Onyx, bukan sekadar laptop slim yang biasa-biasa!

Illegear Onyx, laptop slim yang power! Illegear Onyx adalah merupakan salah satu laptop keluaran Illegear dan ianya sangat power! Onyx menggunakan processor i7- 9750H dan jugak menggunakan GPU RTX 2060/2070. Laptop gaming ni dilengkapi dengan GPU Boost yang memang akan boost performance GPU korang untuk korang bermain sampai ke tahap maksimum. Onyx ni mempunyai Mechanical…

CONTINUE READING Illegear Onyx, bukan sekadar laptop slim yang biasa-biasa! 6 min read

ILLEGEAR ROGUE : Laptop Power On-The-Go!

Illegear Rogue, Pilihan Content Creator dan Gamers On-The-Go! Hey gais, kali ini Illegear ada model baru iaitu Illegear Rogue yang bagi aku adalah laptop yang mempunyai perfomance padu untuk korang yang selalu bergerak sana sini. Fokus laptop model Illegear Rogue adalah laptop yang nipis dan ringan tapi tak mengorbankan perfomance. Illegear Rogue juga mementingkan sistem…

CONTINUE READING ILLEGEAR ROGUE : Laptop Power On-The-Go! 4 min read

Illegear Selenite Dan Onyx Upgrade Lagi Kepada??

Upgrade Ni Membuatkan Performance Illegear Selenite Dan Onyx Lebih Padu Dan Mengganas! So gais, kali ni Illegear upgrade lagi laptop-laptop gaming diorang yang dah memang power tu. Kali ni bukan upgrade tukar jadi robot ke apa tapi upgrade performance dia! So untuk Illegear Selenite, haritu pernah cerita spec yang digunakan oleh Selenite dan dulu merupakan…

CONTINUE READING Illegear Selenite Dan Onyx Upgrade Lagi Kepada?? 7 min read

Prodigy Dan Rogue Laptop Gaming Keluaran Illegear?

Prodigy Dan Rogue Laptop Gaming Awesome Terbaru Keluaran Illegear! Prodigy dan Rogue gais, adalah keluaran terbaru daripada salah satu siri laptop gaming keluaran Illegear! So korang pernah dengar ke tak jenama Illegear? Kalau belum jangan tertunggu-tunggu dan check website Illegear untuk kenali dengan lebih lanjut! Gentle E-jam cakap product diorang keluarkan semua tip-top over the…

CONTINUE READING Prodigy Dan Rogue Laptop Gaming Keluaran Illegear? 6 min read

#RacunReview Gaming Laptop Illegear Selenite Upgraded!?

Wahhhh, masyuk-masyuk. Korang dah tau belum? Laptop Illegear Selenite sekarang dah upgrade sikit tau. Apa yang upgrade tu korang tanya? Haa ni E-jam nak cerita sepanjang article ni so keep on reading okay? E-jam memang boleh cakap lah laptop ni perfomancenya memang leap kaw-kaw lah and bukan tu je benda menarik pasal laptop gaming ni….

CONTINUE READING #RacunReview Gaming Laptop Illegear Selenite Upgraded!? 8 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.