Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Murah

Promosi Bulan Mac di RACUN TECH!

Bulan baru, azam baru. Azam baru, PC baru. Harini aku cerita sikit apa yang korang perlu tahu sekarang. Yang pertama Anthem dah keluar, bila lagi nak main? Apex Legends pun tengah hangat sekarang. PC korang tu mampu tak nak main game power-power ni? Nampak gayanya kena la beli PC la kan. Takpe=takpe. Racun Tech ada…

CONTINUE READING Promosi Bulan Mac di RACUN TECH! 6 min read

Build PC Untuk Apex Legends

Apex Legends memang best. Seriously. Ko tengok kat memana website game sekarang pun mesti sembang Apex. Ia pun dah menjuarai Top 5 Most Viewed game dalam Twitch.TV. Ninja pun, yang terkenal sebagai pemain terbaik Fortnite di dunia, juga livestream Apex Legends je. Shroud? First game dia main, dah dapat champion. Korang tunggu apa lagi? Uninstall…

CONTINUE READING Build PC Untuk Apex Legends 5 min read
Posted in
Posted in

RAM Murah Lagi!

Korang dah baca kan tajuk. RAM boleh mencapai semurah RM300. Kali terakhir RAM semurah ni ialah pada tahu 2016. Disebabkan demand smartphone pakai chip DDR4, banyak stok nak buat untuk PC menjadi sikit. Inilah masanya untuk korang beli RAM bebanyak sebelum dia kembali mahal. Penggunaan RAM dalam PC adalah penting. Ramai yang bila cerita pasal…

CONTINUE READING RAM Murah Lagi! 1 min read

OVERWATCH Akhirnya Jadi Murah?!!

Overwatch ialah game First-Person Shooter multiplayer. Dua team akan berhadapan antara satu sama lain mengikut game mode yang dipilih. Mulai hari ini, game itu daripada USD 39.99 turun ke USD 19.99 untuk Standard Edition. Yang Legendary Edition pula, USD 69.99 menjadi USD 39.99. Harga tersebut hanyalah pada PC sahaja. Kalau untuk kita di Malaysia ni,…

CONTINUE READING OVERWATCH Akhirnya Jadi Murah?!! 2 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.