Tag: overwatch

img
author image by E-jam | AAA Games Battle.Net Blizzard FPS Gaming Multiplayer Overwatch pc PlayStation 4 | 0 Comments | 27 Feb 2019

Available Now, Bautista Dalam Overwatch!

Alright, baru je semalam E-jam cerita pasal hero ni terus dah available dah harini hahaha. Okay so, kalau korang belum update atau tengah update and alang-alang tunggu tu, meh sini E-jam cerita hero ni punya abilities okay? Okay first, Baptiste…

Read more
img
author image by E-jam | AAA Games Battle.Net Blizzard FPS Overwatch pc PS4 Xbox One | 0 Comments | 26 Feb 2019

Baptiste, Hero Baru Uberwatch Dan Background Dia!

Oops, sorry salah nama tajuk tapi malas nak tukar so hehe anyways, haa ini lah hero baru yang akan masuk dalam Overwatch nanti. Askar yang bernama Jean-Baptiste Augustin ni adalah seorang askar yang berasal dari France dan dia jugak merupakan…

Read more
img
author image by E-jam | FPS Gaming Gaming Laptop Multiplayer Overwatch pc PlayStation 4 PS4 Shooters Xbox One | 0 Comments | 02 Feb 2019

Overwatch Dapat Map Baru!!

Hello there Overwatch gamer, korang nak tau tak pasal map baru ni? Haa meh sini  bro cerita pasal map baru ni okay. Map baru ni dikenal pasti sebagai Paris lah sebab yela tengok suasana and tempat pun dah tau kan…

Read more
img
author image by Luqhman | AAA Games Action Battle.Net FPS Multiplayer Overwatch pc Sale Strategy | 0 Comments | 29 Jan 2019

OVERWATCH Akhirnya Jadi Murah?!!

Overwatch ialah game First-Person Shooter multiplayer. Dua team akan berhadapan antara satu sama lain mengikut game mode yang dipilih. Mulai hari ini, game itu daripada USD 39.99 turun ke USD 19.99 untuk Standard Edition. Yang Legendary Edition pula, USD 69.99…

Read more
img
author image by E-jam | eSports Gaming Gaming Laptop Laptop Overwatch pc PlayStation 4 Shooters Xbox | 0 Comments | 08 Jan 2019

Soldier 76 Seorang Gay!?

Yesssss, mesti ada tertanya betul ke tak ni kan??? Yes memang betul tajuk tu dan telah diconfirmkan oleh company Blizzard sendiri pasal Soldier 76 atau nama sebenarnya Jack Morrison berdasarkan short story baru Overwatch iaitu “Bastet”. Kepada sesiapa yang tak…

Read more
img
author image by E-jam | eSports Gaming Gaming Laptop Internet Overwatch pc Shooters | 0 Comments | 08 Jan 2019

Pemain Overwatch Terkantoi Menyamar Sebagai Perempuan!

Woah woah woah, ada player Overwatch top 4 kat North American server menyamar sebagai perempuan? Betul ke? Yes tersangatlah betul tu bossku. Dalam team Second Wind, salah satu team yang merupakan team Amerika Utara bertanding dalam kejohanan Overwatch ada seorang…

Read more

Laman Social Kami

Komen Terkini