Tag: Overwatch

Semua Character Heroes of the Storm Kini Free-to-Play Sampai 2 April!

Jangan Melepaskan Peluang Untuk Main Semua Heroes Yang Ada Dalam Heroes of the Storm Sekarang! Blizzard kini dah melepaskan semua heroes Heroes of the Storm yang ada daripada in-game shop untuk dimainkan oleh semua player. Peluang ini hanya tiba sekarang hingga 2 April nanti. Pada player yang pernah main atau sehingga sekarang masih main, mesti…

CONTINUE READING Semua Character Heroes of the Storm Kini Free-to-Play Sampai 2 April! 2 min read

Overwatch Memperkenalkan Hero Terbaru: Sigma

Hero terbaru ditambah dalam Overwatch merupakan Sigma yang dijanjikan mempunyai beberapa kebolehan yang menarik. Blizzard Entertainment Sigma dikatakan mampu mengawal graviti Blizzard teleh memperkenalkan hero yang 31 untuk menyertai Overwatch dan mereka telah mengeluarkan trailer animasi pendek yang mempamerkan Sigma — saintis yang dikatakan telah berjaya mengharungi dan terselamat dalam beberapa insiden membolehkan dia mempunyai…

CONTINUE READING Overwatch Memperkenalkan Hero Terbaru: Sigma 2 min read

Available Now, Bautista Dalam Overwatch!

Alright, baru je semalam E-jam cerita pasal hero ni terus dah available dah harini hahaha. Okay so, kalau korang belum update atau tengah update and alang-alang tunggu tu, meh sini E-jam cerita hero ni punya abilities okay? Okay first, Baptiste ni adalah class support tapi jangan pandang rendah sebab support je tau? Dia ni dianggap…

CONTINUE READING Available Now, Bautista Dalam Overwatch! 3 min read

Baptiste, Hero Baru Uberwatch Dan Background Dia!

Oops, sorry salah nama tajuk tapi malas nak tukar so hehe anyways, haa ini lah hero baru yang akan masuk dalam Overwatch nanti. Askar yang bernama Jean-Baptiste Augustin ni adalah seorang askar yang berasal dari France dan dia jugak merupakan bekas askar dalam organisasi Talon. Jean, adalah seorang anak yatim yang kehilangan mak ayahnya dalam…

CONTINUE READING Baptiste, Hero Baru Uberwatch Dan Background Dia! 2 min read

Overwatch Dapat Map Baru!!

Hello there Overwatch gamer, korang nak tau tak pasal map baru ni? Haa meh sini  bro cerita pasal map baru ni okay. Map baru ni dikenal pasti sebagai Paris lah sebab yela tengok suasana and tempat pun dah tau kan hehe. Map ni dikatakan adalah  map assault di mana untuk korang yang tak tau, map…

CONTINUE READING Overwatch Dapat Map Baru!! 1 min read

OVERWATCH Akhirnya Jadi Murah?!!

Overwatch ialah game First-Person Shooter multiplayer. Dua team akan berhadapan antara satu sama lain mengikut game mode yang dipilih. Mulai hari ini, game itu daripada USD 39.99 turun ke USD 19.99 untuk Standard Edition. Yang Legendary Edition pula, USD 69.99 menjadi USD 39.99. Harga tersebut hanyalah pada PC sahaja. Kalau untuk kita di Malaysia ni,…

CONTINUE READING OVERWATCH Akhirnya Jadi Murah?!! 2 min read

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.