Tag: sale

img
author image by Luqhman | pc RAM | 0 Comments | 12 Feb 2019

RAM Murah Lagi!

Korang dah baca kan tajuk. RAM boleh mencapai semurah RM300. Kali terakhir RAM semurah ni ialah pada tahu 2016. Disebabkan demand smartphone pakai chip DDR4, banyak stok nak buat untuk PC menjadi sikit. Inilah masanya untuk korang beli RAM bebanyak…

Read more
img
author image by azran ashraf | AAA Games Action Adventure Epic Epic Games Epic Games Store Stealth Steam | 0 Comments | 29 Jan 2019

METRO EXODUS takde kat STEAM

Deep Silver dan Epic Games announce yang digital copies Metro Exodus akan dijual hanya di Epic Games Store. Notis telah dipaparkan pada Steam page game Metro Exodus. “Jualan Metro Exodus telah dihentikan mengikuti keputusan penerbitnya untuk dijual di tempat yang…

Read more
img
author image by E-jam | Review Sale Steam | 0 Comments | 28 Jan 2019

Maklumat Bocor Steam Lunar New Year Sale!!

Hello guys! Khabar baik? Ah, khabar baik tak baik lepas dapat tau pasal ni mesti terus sihat punya hahaha jk jk XD. Baru-baru ni terdapat sikit leaked information pasal Steam. Apa dia yang leaked tu? Haa yang tengah bocor tu…

Read more
img
author image by E-jam | Review RPG Sale Ubisoft | 1 Comment | 27 Jan 2019

Assassin’s Creed Odyssey 50% Dan FarCry 5 60% Discount!?

Murah! Murah! Apa tunggu lagi guys?? Sekarang ni Ubisoft tengah murah hati dengan menjualkan game diorang iaitu Assassin’s Creed Odyssey dan FarCry 5 dengan murah!! Bukan tu jer, banyak lagi game daripada Ubisoft tengah on sale kaw-kaw sekarang ni. Bro…

Read more
img
author image by Moon | Sale | 0 Comments | 23 Nov 2018

Shopee menyambut Anniversary dengan 12.12 Birthday Sale!

Shopee akan meraikan ulang tahun dengan melancarkan Shopee 12.12 Birthday Sale, di mana mereka akan berusaha memberi ‘something special’ kepada pengguna setianya dengan membuat banyak promosi untuk hujung tahun ini. Berharap dengan sale yang dibuat, penghantaran percuma dari RM12, 120%…

Read more
img
author image by Moon | Steam | 0 Comments | 22 Nov 2018

Steam Autumn Sale dah mula!!

Pocket korang dah ready belum? Aha! Alright korang, musim Autumn sudah datang bulan November ini. Of course, Steam pun tidak ketinggalan dengan musim-musim ini. Pada bulan November ini, Steam telah membuat satu sale sempena musim Autumn yang dikenali sebagai Steam Autumn…

Read more

Laman Social Kami

Komen Terkini