Tag: SCUM

Developer Scum Masih Update Game Walaupun Mengalami Gempa Bumi

Dan Juga Coronavirus Lockdown  Baru-baru ni, ibu negara Croatia iaitu Zagreb, di mana Gamepires punya office terletak, dilanda gempa bumi, dikatakan paling teruk yang pernah bandar ini alami dalam 140 tahun. Walaupun begitu, developer game “Scum”, Gamepires, masih update game prison riot survival itu. Di ibu kota itu juga sekarang dikenakan lockdown, disebabkan wabak pandemic…

CONTINUE READING Developer Scum Masih Update Game Walaupun Mengalami Gempa Bumi 3 min read

Scum, Game Open World Survival, Akan Dapat Update

Developer game Scum telah mengongsikan plan-plan mereka untuk menambahbaik gameplay. Dalam masa tiga bulan, mereka akan menambah fizik kenderaan yang baru, binaan bangunan, sistem inventori yang sangat berbeza dan menambahpulih sistem masakan dan metabolisme. “Buat masa sekarang, mekanik kenderaan dalam game masih sangat asas, tetapi kami akan cuba untuk menghala ke arah realisme. Contohnya, pusat…

CONTINUE READING Scum, Game Open World Survival, Akan Dapat Update 2 min read
Posted in
Posted in

Scum menambah ciri serangan jantung untuk menangani pemain yang tidak berhenti makan

Ingat lagi tak tentang usaha seorang pemain untuk menjadi watak paling gemuk di Scum? Ia menguji batasan permainan simulationist survival tanpa mati. Kini, berat dia sudah mencecah 400 kg. Bercakap kepada PC Gamer di PAX Australia, pengasas bersama Devolver Digital, Graeme Struthers menjelaskan bahawa pencipta Scum menyedari akan usaha heroik ini. “Ada seorang lelaki di…

CONTINUE READING Scum menambah ciri serangan jantung untuk menangani pemain yang tidak berhenti makan 2 min read

Game SCUM Terjual 1 Juta Dalam Masa Kurang dari Sebulan!

Korang ingat tak, minggu lepas abam ada tulis satu artikel tentang review game SCUM ni di Steam. Hari ini, abam terbaca yang game SCUM ni, telah pun terjual 1 juta kurang dari sebulan! Apa semua ni weh, maksud abam, best sangat ke game ni? Tak sampai sebulan dah cecah 1 juta jualan. Tahniah kepada developer, Devolver Digital kerana telah berjaya menjual game SCUM ni, sampai satu juta, dan juga mencipta satu game yang bagi abam, sangat realistik! 

CONTINUE READING Game SCUM Terjual 1 Juta Dalam Masa Kurang dari Sebulan! 1 min read
Posted in
Posted in

SCUM, Apa Yang Diperkatakan di Steam Review?

Baru-baru ni, abam addicted dengan bermain game survival yang baru dilancarkan dan masih lagi dalam fasa early access. Sumpah! Serious aku ketagih gila main game SCUM ni. Game yang sangat menarik, sangat detail, tapi, belum banyak lagi perkara yang boleh di lakukan dalam game ni. Aku rasa, bukan aku je kot yang ketagih main game ni, ramai lagi. Korang jugak boleh layan Streamer tanah air kita, duk layan game ni berjam-jam dan berhari-hari. Haaa, yang aku nak cerita sekarang adalah review dari Steam, adakah ianya akan membuatkan korang consider untuk beli game SCUM ni? Jom, teruskan bacaan korang~

CONTINUE READING SCUM, Apa Yang Diperkatakan di Steam Review? 1 min read

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.