Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Skyrim

Skyrim player habiskan game dengan hanya menggunakan sebuah torch? Impossible!

Mungkin korang pernah habiskan game Skyrim dengan difficulty Legendary, tapi mesti korang tak pernah habiskan pakai torch sahaja! Pada mulanya memang terkejut mendengar, tetapi ternyata memang betul yang ada seorang player Skyrim dah habiskan dengan hanya menggunakan torch sebagai senjata! Tahniah diucapkan kepada Youtuber Mitten Squad, yang telah habiskan game Skyrim dengan hanya menggunakan torch….

CONTINUE READING Skyrim player habiskan game dengan hanya menggunakan sebuah torch? Impossible! 2 min read

Mod Skyrim Dapat $30K Dituduh Curi Code Game

Seperti yang E-jam pernah cerita dulu, ada satu team modders tengah buat satu mod untuk membolehkan korang main Elder Scrolls Skyrim dengan kawan-kawan korang. Dalam satu game boleh jadi 8 atau kurang. Haa ingat tak? Okay berbalik kepada tu sebenarnya sebab team ni dah dapat total duit sebanyak $30K daripada patreon diorang untuk meneruskan projek…

CONTINUE READING Mod Skyrim Dapat $30K Dituduh Curi Code Game 2 min read
Posted in
Posted in

Enderal, Mod Skyrim Mempunyai Steam Page Sendiri!!!

Enderal, sesiapa yang kaki main game Skyrim, mesti tahu Mod ni. Ianya merupakan Mod yang akan mengubah kesemua element dan asset kepada game Skyrim korang yang dicipta oleh sekumpulan Modder dari German yang dipanggil sebagai SureAI. Ianya telah dilancarkan dalam bahasa English pada tahun 2016. Ianya merupakan satu storyline dan mempunyai latar belakang yang berbeza dari Skyrim tetapi masih mengekalkan kawalan dan juga fizik. Banyak juga perubahan yang telah dibuat, sebagai contoh, penambahan kepada sistem Experience point dan tiada lagi fast travel. Takpe, janji, kuda abam masih lagi boleh panjat gunung dengan bergaya.

CONTINUE READING Enderal, Mod Skyrim Mempunyai Steam Page Sendiri!!! 1 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.