Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Team Vitality

Pemain Pro PUBG kena banned sebab tembak player lain dengan jarak jauh!

Memang kalau yang pro-pro ni selalu kena banned eh? Mesti geram je rasa kan bila main dipanggil ‘Hack’. Tapi dah kalau nama pun pro, mestilah kena tunjuk hebat. Betul tak? Yannick “ynck” Metzger, seorang pemain pro PUBG daripada Team Vitality yang dapat menembak (snipe) player lain dengan jarak sejauh 892m dengan M24! Jauh sangat ni…

CONTINUE READING Pemain Pro PUBG kena banned sebab tembak player lain dengan jarak jauh! 1 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.