Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Tag: Update

Facebook F8: Announcement Update Besar-Besaran!

Mark Zuckerberg Buat 5 Pengumuman Besar Tentang Perubahan Yang Akan Dilakukan! Seperti yang korang tau, atau tak tau, baru-baru ni Facebook ada buat satu developer conference iaitu Facebook F8. Biasanya dah ada developer conference ni, semestinya akan ada banyak perubahan pada satu system kan? Kali ni Facebook buat developer conference dan pada Facebook (dan jugak…

CONTINUE READING Facebook F8: Announcement Update Besar-Besaran! 7 min read

Main PS4 Menggunakan iPad, Remote Play Sudah Tiba

Sebelum ini, pengguna perlu beli aplikasi premium untuk main PS4 di iPhone atau iPad. Dengan update firmware 6.50 untuk PS4, Remote Play telah diterapkan dalam sistemnya secara rasmi. Dengan harga $11.99, pengguna PS4 boleh membeli aplikasi seperti R-Play. Sekarang dengan aplikasi PS4 Remote Play rasmi, ia melakukan perkara yang sama kecuali free. Controller akan berada…

CONTINUE READING Main PS4 Menggunakan iPad, Remote Play Sudah Tiba 1 min read

EA Sedang Perbaiki Anthem Untuk PS4

Selepas dua minggu sejak release Anthem. Semakin banyak masalah sedang muncul. Dilaporkan banyak isu game Anthem crash. Sehingga ada yang mengatakan PS4 boleh rosak. BioWare telah mengeluarkan tweet tentang tindakan yang mereka sedang jalankan. Berdasarkan Chad Robertson, ketua perkhidmatan langsung Bioware, “telah mengenalpasti punca crash kepada beberapa pengguna PS4. Jika terjadi crash dan PS4 tiada…

CONTINUE READING EA Sedang Perbaiki Anthem Untuk PS4 2 min read

Anti-Vaksin Akan Ditambah ke Plague Inc

Plague Inc: Evolved, game simulasi yang memberikan player kuasa untuk menyebarkan penyakit mereka tersendiri akan mendapat update kepada sistem mereka. Faktor penambahan ini adalah daripada petition di Change.org.   Ndemic Creations telah mengetahui tentang petition tersebut seminggu yang lalu, tentang keinginan para player Plague Inc supaya developer menambah golongan anti-vaksin (atau anti-vaxxers). Dalam game tersebut,…

CONTINUE READING Anti-Vaksin Akan Ditambah ke Plague Inc 2 min read

Scum, Game Open World Survival, Akan Dapat Update

Developer game Scum telah mengongsikan plan-plan mereka untuk menambahbaik gameplay. Dalam masa tiga bulan, mereka akan menambah fizik kenderaan yang baru, binaan bangunan, sistem inventori yang sangat berbeza dan menambahpulih sistem masakan dan metabolisme. “Buat masa sekarang, mekanik kenderaan dalam game masih sangat asas, tetapi kami akan cuba untuk menghala ke arah realisme. Contohnya, pusat…

CONTINUE READING Scum, Game Open World Survival, Akan Dapat Update 2 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.