Please expect delay in delivery for outside Klang Valley due to COVID-19/Raya Dismiss

Tag: Xbox

Overwatch Memperkenalkan Hero Terbaru: Sigma

Hero terbaru ditambah dalam Overwatch merupakan Sigma yang dijanjikan mempunyai beberapa kebolehan yang menarik. Blizzard Entertainment Sigma dikatakan mampu mengawal graviti Blizzard teleh memperkenalkan hero yang 31 untuk menyertai Overwatch dan mereka telah mengeluarkan trailer animasi pendek yang mempamerkan Sigma — saintis yang dikatakan telah berjaya mengharungi dan terselamat dalam beberapa insiden membolehkan dia mempunyai […]

CONTINUE READING Overwatch Memperkenalkan Hero Terbaru: Sigma 2 min read

Project Scarlett: Semua Details Yang Diketahui Tentang Gaming Console Awesome Ni

Xbox Baru Dijangka 4 Kali Lebih Power Berbanding Xbox One X So korang mesti hyped atau teruja nak tengok apa yang Microsoft akan keluarkan dengan projek terbaru diorang iaitu Project Scarlett kan? So walaupun kita tak tau secara terperinci spec apa yang ada dalam Xbox baru ni tapi yang pasti sangat padu. So kita masuk […]

CONTINUE READING Project Scarlett: Semua Details Yang Diketahui Tentang Gaming Console Awesome Ni 6 min read

PS5 Reveal: Kenapa Sony Randomly Reveal Pasal PS5

PS5 Reveal: Kenapa Sony Randomly Terus Reveal Pasal PS5 Dekat Social Media?? Korang mesti banyak kali dengar pasal spec pasal PS5 kan? Biasanya untuk console, diorang akan reveal bila betul-betul nak keluarkan console tu. Takpun diorang akan bagi reveal dekat conference yang akan dibuat bila ada event mana-mana. Tapi kenapa sekarang ni banyak sangat reveal […]

CONTINUE READING PS5 Reveal: Kenapa Sony Randomly Reveal Pasal PS5 3 min read

Akhirnya Jack Black Main Game!

Akhirnya! Setelah 11 video yang di upload, takda satu pun yang main game (tapi satu je yang dia pergi arcade dan main satu mesin arcade tu tapi tak dikira okay XD), tapi baru-baru ni satu video baru oleh bekas rock star Jack Black menunjukkan dia main satu game. Game apa yang dimain buat kali pertama […]

CONTINUE READING Akhirnya Jack Black Main Game! 2 min read

Bully 2 Confirmed??

Huyo! Betul ke ni?? Haa sebenarnya E-jam pun tak pasti sebab, ramai yang masih berdebat pasal adanya sequek kepada game Bully ni. Tapi ada satu benda terjadi yang membuatkan debat Bully ni dalam development bangkit semula. Apa dia?? Okay so, mula-mula dia macam ni, bila dah keluar game Bully pertama untuk Playstation, ramai yang nakkan […]

CONTINUE READING Bully 2 Confirmed?? 1 min read

Hitman: Absolution Free Giveaway Sehingga 13 Februari!

Yes, korang tak salah baca pun, bro belanja game ni untuk korang. Okay jk jk hahaha, sekarang ni, GameSessions tengah buat free giveaway untuk game Hitman: Absolution ni dekat website diorang. Korang boleh tekan dekat sini. Diorang bukan buat free giveaway sebab game ni tak best, oh no no, diorang buat free giveaway sebab selepas […]

CONTINUE READING Hitman: Absolution Free Giveaway Sehingga 13 Februari! 2 min read

Request a call

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Postage Notice

Delivery for all order outside Klang Valley will resume on 28/5.

PC Order within Klang Valley will be delivered by Grab Delivery or self-pickup only.