Ubisoft telah mengumumkan tarikh private beta untuk The Division 2 adalah pada awal bulan Februari. Beta ni akan berlangsung pada 7-10 Februari dan hanya player yang dah pre-order atau register dekat website The Division.

Setakat ni, takda sebarang info diberikan, beta ni akan memberikan player experience dalam post-pandemic di Washington, DC. Trailer baru pun baru keluar oleh Ubisoft dengan ayat ni “After we survived the initial attack in New York, our capitol needed us. But with the country slipping into civil war, who can we trust?” dan ianya berterusan dengan suara orang yang selamat daripada viral outbreak yang terlepas di America. Tapi struggle diorang masih tak habis lagi.

Enemy yang ada dalam ni dinyatakan sebagai “kejam dan ingin memusnahkan demokrasi, seperti satu kawanan hyena, puak facist dan membunuh orang yang tak bersalah“. Game sebelum ni iaitu The Division telah mendapat sambutan hangat oleh masyarakat dan kini Ubisoft telah membuat The Division 2 dengan story yang lagi best, penuh dengan cabaran dan aksi.

Sebelum ni, Ubisoft ada membuat technical Alpha test dan hanya memilih beberapa orang untuk mencubanya tapi diorang yang telah test game ni telah berjanji untuk tak bagitau apa-apa. Video Alpha testing yang di upload ke internet jugak dibuang bagi memastikan tiada sebarang kebocoran pasal game ni di mana-mana social media. The Division 2 akan dikeluarkan ke platform PS4, Xbox One dan PC so jangan ketinggalan untuk beli game ni guys!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: