Nice!! Kepada sesiapa yang tau game best iaitu The Elder Scrolls series ni, mesti tau pasal The Elder Scrolls Online kan? Haa bro ada berita terbaik untuk korang ni. Pada bulan June nanti akan ada update terbaru iaitu map Elsweyr!! Mapnya bukan kecik tau tapi sama size dan scope macam chapter Summerset yang release pada tahun lepas.

Untuk kepada sesiapa yang tak tau, Elsweyr ni adalah rumah kepada Khajit yang merupakan manusia “cat-like” spesies dan ada jugak naga! Update ni jugak akan ada main story quest line yang baru, 12-player Trial baru dipanggil Sunspire, “Dragon Attack” world events, class baru yang power iaitu Necromancer, di mana akan ada 3 skill unik dan jugak Skill Lines yang power untuk develop sendiri.

Map Elsweyr ni akan mengandungi rumput, gunung, pasir, dan ibu kota Rimmen. Rimmen dan penduduknya menjalani hidup yang susah disebabkan Imperial yang berkuasa di situ sekarang. Melepasi sempadan ibu kota tu, korang akan bertemu dengan orang nomad dan  banyak ruins yang dikatakan abandoned (tapi tak nampak macam abandoned pun).

Update Elsweyr ni akan jadi titik tengah untuk Season Of The Dragons iaitu “adventure sepanjang tahun yang berkait-rapat” yang akan menggabungkan semua 4 The Elder Scrolls Online update sepanjang tahun ni. Part 1 adalah Wrathstone yang set untuk di release pada bulan Februari ni dan Elsweyr pada bulan June. Part 3 pulak dikatakan maybe keluar pada 1 July sehingga 30 September dan kesemua chapter ni akan berakhir dengan update ke 4 yang release date tak diketahui lagi.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: