Tak Diketahui Lagi Game Apa Atau Tujuan Utama Berada Di E3 Kalini

racun-tech-the-simpsons

Simpsons untuk pengetahuan korang, adalah satu keluarga yang penuh dengan drama, gelagat dan gurauan kasar dibuat setiap hari. Diorang sangat-sangat famous dalam siri cartoon diorang iaitu The Simpsons yang sekarang dah sampai sebanyak 30 season dah. Siri cartoon ni jugak dah lama sebenarnya sejak tahun 1989 sehingga lah sekarang masih beroperasi.

So, seperti yang korang tau, kita ada dalam 2 minggu lagi sehingga bermulanya atau bukanya tirai event E3 pada bulan June. Tapi dengar cerita yang The Simpsons nak masuk dalam event E3 kali ni? Kenapa diorang masuk ni? Diorang pun nak reveal game ke? Haa itu kita tak tau lagi apa dan macam mana perancangan diorang.

Tapi apa yang diketahui adalah penulis dan producer cerita The Simpsons akan hadir dalam event tu. Diorang jugak hadir dalam event tu untuk menjadi sebahagian daripada panel dalam satu sidang. Sidang tu akan diketuai oleh Geoff Keighley yang akan membuat satu demonstration dan sesi Q&A. Apa yang akan di demo kan masih tak diketahui tapi kalau dah ada producer dan penulis The Simpsons, mesti ada something berkenaan diorang tu.

______________________________

Korang inginkan PC Gaming yang padu dengan bajet yang rendah??

Click link di bawah!!

https://pmracun.wasap.my/

https://pmracun.wasap.my/

dan

https://pmracun.wasap.my/

Jangan melepaskan peluang keemasan untuk memiliki PC Gaming ni gais!

Yang pasti, gaming to the fullest!

_______________________

The Simpsons Ada Ramal Ke Benda Ni??

racun-tech-the-simpsons-gaming

Tapi curios jugak pasal diorang ni. Adakah diorang nak buat remastered version game diorang iaitu Virtual Springfield?? Ataupun remastered kan game popular PS2 iaitu Hit & Run? Takpun diorang berkomplot dalam satu game mobile gaming? Jawapan final adalah tak tau dan kita hanya perlu tunggu sehingga 11 June untuk mendapatkan jawapan kepada persoalan ni.

At least diorang takda meramal apa-apa daripada siri cartoon diorang kan hahaha. Maksud E-jam adalah, The Simpsons kan kebelakangan ni popular dengan ramalan yang dibuat oleh episode diorang menjadi realiti di dunia realiti. Haa, so adakah salah satu episode dalam The Simpsons diorang dah ramal pasal diorang ada game? So stay classy, keep it cool and ciao gais~

Sumber: PCGamer

See Also: Huawei Banned Daripada Menggunakan Service Google Play, Temporary License Diberikan Kepada Huawei, Black Ops 5 Adalah CoD 2020, Modern Warfare 4 Ke Mana?, John Wick Skin Dalam Fortnite Rasa Awkward, Iron Man Atau One Punch Man Pilihan Korang Dalam MH:W?

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

avatar

E-jam

Jazz lover, Gundam enthusiast, and especially a gaming nerd.


[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: