#RacunTips – Tips mudah membeli PC Gaming anda sendiri, tips semudah R.A.C.U.N.

 

Nak beli PC gaming sendiri, tapi tak tau macam mana nak mula ke? Senang je, harini abam nak share tips mudah giler beb, sebelum korang decide nak beli PC.

 

 

 

R – Rujuk kepada yg pakar, atau kawan-kawan korang yang tau pasal pc.
A – Analisa suggestion mereka sesuai or tak dengan kegunaan and bajet kita.
C – Choose your gaming PC based on bajet/gaming yg korang main.
U – Use google to check optimum requirement game yang korang nak main tu.
N – Nafsu kena kawal, dont go overboard/overkill, make sure korang tak membazir!

 

Senang je kan? Kalau korang ada apa-apa soalan nak tanya kat abam, pm je lah abam, in shaa Allah kami akan entertain korang! 🙂



  • author image
    yunus Reply
    May 2, 2018 @ 6:20 am

    salam kalau beli terus cpu siap pasang harga brapa bro

    • author image
      zharif masli Reply
      May 2, 2018 @ 9:41 am

      Waalaikumsalam bosku, boleh share telefon number boss tak? share dengan bajet boss brapa skali? kami boleh cadangkan yg terbaik utk bosku 🙂

      Or, bosku boleh je wasap kami kat 0192499315, or pm facebook page kami https://www.facebook.com/TechRacun/

      Trimas bosku!

Komen Terkini

%d bloggers like this: