Category: AAA Games

img
author image by e-jam | AAA Games Adventure Apex Legends Battle Royale Free to Play Gaming pc PlayStation 4 Shooters Xbox One | 0 Comments | 22 Feb 2019

Momentum Twitch Daripada Sea Of Thieves Kene Potong By Apex Legends!

Seperti gambar di atas, korang boleh tengok antara yang popular tu, takda Sea of Thieves kan? Haa ni sebabnya adalah Apex Legends. Baru-baru ni Apex Legends kan dah makin viral dengan battle royale yang menarik sebab boleh pakai skill and…

Read more
img
author image by e-jam | AAA Games Battle Royale Co-op EA FPS Free to Play Gaming Multiplayer PlayStation 4 Shooters Xbox One | 0 Comments | 22 Feb 2019

#RacunTips Cara Pakai Mozambique Dalam Apex Legends

Jika korang seorang daripada player Apex Legends, mesti korang tergesa-gesa cari weapon lepas dah landing kan? Tapi E-jam sure korang mesti ada yang dapat pistol shotgun Mozambique betul? Hahahah mesti korang ramai yang cakap pistol ni tak OP lah tak…

Read more
img
author image by e-jam | AAA Games Activision Gaming Multiplayer pc PS4 Shooters Strategy Xbox One | 0 Comments | 21 Feb 2019

Technical Test Dilakukan Kepada The Division 2??

Haa dah kenapa ni? Nampaknya The Division 2 ni ada masalah lagi lah huhu. Well bukan apa pun, tapi sebenarnya diorang nak buat PC Technical Test di mana diorang nak uji banyak mana fix yang diorang dah buat untuk bug…

Read more
img
author image by e-jam | AAA Games Action Adventure Co-op | 0 Comments | 21 Feb 2019

Futuristic Co-op Game Daripada Bekas Boss EA dan Dice!?

Haa apa? Game baru? Yes memang ada game baru yang dikatakan tengah dalam development sekarang ni oleh Embark Studios. Gamenya dikatakan adalah futuristic co-op game. Idea untuk buat game ni adalah idea asal daripada Patrick Sodurland tau. Siapa dia korang…

Read more
img
author image by e-jam | AAA Games Action Adventure Gaming JRPG Kingdom Hearts 3 pc PlayStation 4 Resident Evil 2 Remake RPG Shooters Square Enix Steam Xbox One | 0 Comments | 21 Feb 2019

Kingdom Hearts 3 dan RE2 Remake Juara Januari!

Hello there guys! Okay, so kali ni E-jam nak ceritakan pasal apa yang jadi ni ha sampai title article juara bagai ni ha. Okay macam ni, seperti dah diketahui ramai, Kingdom Hearts 3 dan RE2 Remake dijual pada bulan Januari…

Read more
img
author image by Luqhman | AAA Games Action Adventure Bioware EA Electronic Arts Origin | 0 Comments | 20 Feb 2019

Anthem ‘Day One’ Fixes Akan Siap

Anthem masih ada beberapa hari sebelum dikeluarkan. Namun sapa yang ada Origin Access Premier, mereka mendapat kelebihan untuk mula main lebih awal. Bagus la ttu, player boleh bayar mahal sikit untuk main lebih awal, tetapi kekurangannya ialah bug dan glitch…

Read more