Category: Action

img
author image by Luqhman | AAA Games Action Adventure Halo Microsoft pc Shooters Xbox Xbox 360 Xbox One | 0 Comments | 18 Mar 2019

Peminat Halo Hantar Terlalu Banyak Pizza Kepada Developer

Para peminat Halo sangat berterima kasih kepada 343 Industries. Sehinggakan mereka menghantar pizza kepada mereka. Ianya sebagai tanda penghargaan daripada mereka. Namun, terlampau banyak pizza tak bagus untuk anda. Perkara yang sama boleh dikatakan kepada mereka. Sejurus pengumuman mengesahkan Halo:…

Read more
img
author image by Luqhman | AAA Games Action Adventure Battle Royale PUBG PUBG Lite PUBG Mobile Technology Tencent | 0 Comments | 18 Mar 2019

Pencipta PUBG, PlayerUnknown, Meninggalkan Gamenya

Beliau merupakan perintis genre Battle Royale. Selepas bertahun menyempurnakan PUBG, Brendan “PlayerUnknown” Greene akan meninggalkan projek tersebut dan memulakan projek baru dalam PUBG Corp. Tugas itu akan diberikan kepada Taeseok Jang, art director game tersebut. Greene akan berpindah ke Amstredam…

Read more
img
author image by Luqhman | AAA Games Action Adventure CD Projekt Red Celebrity RPG | 0 Comments | 18 Mar 2019

Lady Gaga Dalam Cyberpunk 2077?!

Cyberpunk 2077 merupakan tribute terbaik bagi sub-genre science fiction tersebut. Ia menggambarkan sebuah future yang mempunyai kenderaan terbang, pistol laser dan rambut neon pink mohawk. Artis mana lagi yang sesuai untuk game ini selain penyanyi terkenal dengan pakaiannya yang unik…

Read more
img
author image by Moon | AAA Games Action Battle Royale Free to Play Gaming Gaming phone Mobile pc Phone PlayStation 4 PUBG Steam | 0 Comments | 18 Mar 2019

Ban PUBG Di Malaysia Pulak??

Hai gais! Berita baru mengenai PUBG untuk korang! Haha. Sebelum ni kita tahu, negara India telah banned game PUBG dan kali ini Malaysia pula nak ban game tersebut. Ini semua berlaku selepas peristiwa yang berlaku di Christchurch, New Zealand. Seperti…

Read more
img
author image by E-jam | AAA Games Action Co-op FPS Gaming pc PlayStation 4 Steam Survival Survival Horror Xbox One | 0 Comments | 15 Mar 2019

Left 4 Dead Baru Confirmed!!

ALRIGHT! Hahaha sorry E-jam excited sangat tapi siapa tak kot sebab studio yang buat Left 4 Dead 1&2, Turtle Rock Studios, berkata diorang tengah buat game baru. Game baru ni katanya bukan Left 4 Dead 3 tapi melalui namanya iaitu…

Read more
img
author image by E-jam | AAA Games Action FPS Gaming pc Sci-fi Shooters Steam Xbox One | 0 Comments | 14 Mar 2019

Halo: The Master Chief Collection Memang Akan Ke…

Hey there gais, so E-jam nak cerita something ni dan ianya good news lah kepada semua peminat Halo di luar sana tu. Tapi bukan sahaja peminat Halo daripada player Xbox One tapi untuk PC jugak tau haa nak happy sebab…

Read more

Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...