Category: Adventure

img
author image by e-jam | Adventure Gaming Multiplayer pc | 0 Comments | 22 Feb 2019

ArenaNet Pulak Memberhentikan Ramai Pekerja

Waduh, lepas haritu Activision Blizzard dah memberhentikan seramai 800 lebih orang, kalini ArenaNet pulak nak memberhentikan game developernya? ArenaNet, studio yang buat game MMO famous iaitu Guild Wars 1&2 telah membuat keputusan untuk memberhentikan beberapa pekerjanya (jumlah pekerja yang akan…

Read more
img
author image by e-jam | AAA Games Adventure Apex Legends Battle Royale Free to Play Gaming pc PlayStation 4 Shooters Xbox One | 0 Comments | 22 Feb 2019

Momentum Twitch Daripada Sea Of Thieves Kene Potong By Apex Legends!

Seperti gambar di atas, korang boleh tengok antara yang popular tu, takda Sea of Thieves kan? Haa ni sebabnya adalah Apex Legends. Baru-baru ni Apex Legends kan dah makin viral dengan battle royale yang menarik sebab boleh pakai skill and…

Read more
img
author image by e-jam | AAA Games Action Adventure Co-op | 0 Comments | 21 Feb 2019

Futuristic Co-op Game Daripada Bekas Boss EA dan Dice!?

Haa apa? Game baru? Yes memang ada game baru yang dikatakan tengah dalam development sekarang ni oleh Embark Studios. Gamenya dikatakan adalah futuristic co-op game. Idea untuk buat game ni adalah idea asal daripada Patrick Sodurland tau. Siapa dia korang…

Read more
img
author image by Luqhman | Action Adventure Multiplayer Shooters Steam Third-Person | 0 Comments | 21 Feb 2019

Scum, Game Open World Survival, Akan Dapat Update

Developer game Scum telah mengongsikan plan-plan mereka untuk menambahbaik gameplay. Dalam masa tiga bulan, mereka akan menambah fizik kenderaan yang baru, binaan bangunan, sistem inventori yang sangat berbeza dan menambahpulih sistem masakan dan metabolisme. “Buat masa sekarang, mekanik kenderaan dalam…

Read more
img
author image by e-jam | AAA Games Action Adventure Gaming JRPG Kingdom Hearts 3 pc PlayStation 4 Resident Evil 2 Remake RPG Shooters Square Enix Steam Xbox One | 0 Comments | 21 Feb 2019

Kingdom Hearts 3 dan RE2 Remake Juara Januari!

Hello there guys! Okay, so kali ni E-jam nak ceritakan pasal apa yang jadi ni ha sampai title article juara bagai ni ha. Okay macam ni, seperti dah diketahui ramai, Kingdom Hearts 3 dan RE2 Remake dijual pada bulan Januari…

Read more
img
author image by Luqhman | AAA Games Action Adventure Bioware EA Electronic Arts Origin | 0 Comments | 20 Feb 2019

Anthem ‘Day One’ Fixes Akan Siap

Anthem masih ada beberapa hari sebelum dikeluarkan. Namun sapa yang ada Origin Access Premier, mereka mendapat kelebihan untuk mula main lebih awal. Bagus la ttu, player boleh bayar mahal sikit untuk main lebih awal, tetapi kekurangannya ialah bug dan glitch…

Read more