Category: Battle.Net

Battle Royale Call of Duty Free Untuk Bulan April!

Battle Royale Call of Duty Free Untuk Bulan April! Ini bukan prank April Fools ye kengkawan. Sebab tu Activision post 2 April. Yeah! Game yang boleh mencecah RM200 free untuk sebulan! Bukan selalu Activision nak jadi baik camni. Mungkin dia nak kita lupakan kot pasal Activision buang staff tu…Kalau korang nak tau, click saja pada…

CONTINUE READING Battle Royale Call of Duty Free Untuk Bulan April! 2 min read

Available Now, Bautista Dalam Overwatch!

Alright, baru je semalam E-jam cerita pasal hero ni terus dah available dah harini hahaha. Okay so, kalau korang belum update atau tengah update and alang-alang tunggu tu, meh sini E-jam cerita hero ni punya abilities okay? Okay first, Baptiste ni adalah class support tapi jangan pandang rendah sebab support je tau? Dia ni dianggap…

CONTINUE READING Available Now, Bautista Dalam Overwatch! 3 min read

Baptiste, Hero Baru Uberwatch Dan Background Dia!

Oops, sorry salah nama tajuk tapi malas nak tukar so hehe anyways, haa ini lah hero baru yang akan masuk dalam Overwatch nanti. Askar yang bernama Jean-Baptiste Augustin ni adalah seorang askar yang berasal dari France dan dia jugak merupakan bekas askar dalam organisasi Talon. Jean, adalah seorang anak yatim yang kehilangan mak ayahnya dalam…

CONTINUE READING Baptiste, Hero Baru Uberwatch Dan Background Dia! 2 min read

OVERWATCH Akhirnya Jadi Murah?!!

Overwatch ialah game First-Person Shooter multiplayer. Dua team akan berhadapan antara satu sama lain mengikut game mode yang dipilih. Mulai hari ini, game itu daripada USD 39.99 turun ke USD 19.99 untuk Standard Edition. Yang Legendary Edition pula, USD 69.99 menjadi USD 39.99. Harga tersebut hanyalah pada PC sahaja. Kalau untuk kita di Malaysia ni,…

CONTINUE READING OVERWATCH Akhirnya Jadi Murah?!! 2 min read

Blackout mode Black Ops 4 Free Untuk 1 Minggu!

Bermula 17 Januari, battle royale Black Ops 4 “Blackout” akan jadi free untuk seminggu!! Pergh best weh boleh main secara free mode ni. Untuk sesiapa yang tak pernah main mode ni kena ada account Battle.net dulu tau. Activision atau Treyarch tidak mengumumkan tepat jam berapa release mode ni secara free tapi diorang dah confirm date…

CONTINUE READING Blackout mode Black Ops 4 Free Untuk 1 Minggu! 1 min read

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.