Important Announcement: Our last ship-out date for website orders will be on 29th April 2022. Any purchase made after, will be shipped out starting 9th May 2022 onward.​

Category: Bioware

EA Sedang Perbaiki Anthem Untuk PS4

Selepas dua minggu sejak release Anthem. Semakin banyak masalah sedang muncul. Dilaporkan banyak isu game Anthem crash. Sehingga ada yang mengatakan PS4 boleh rosak. BioWare telah mengeluarkan tweet tentang tindakan yang mereka sedang jalankan. Berdasarkan Chad Robertson, ketua perkhidmatan langsung Bioware, “telah mengenalpasti punca crash kepada beberapa pengguna PS4. Jika terjadi crash dan PS4 tiada […]

CONTINUE READING EA Sedang Perbaiki Anthem Untuk PS4 1 min read

PC Spec Untuk Anthem

Anthem dah nak keluar dalam sehari lagi. Disebabkan game dibuat oleh company BioWare, memang rugi kalau ketinggalan. Better sebelum nak release ni baik pastikan PC boleh tampung tak game ni. Mari aku kongsikan sikit info requirement yang perlu ada pada PC untuk game Anthem ni. First kene tahu ialah minimun dia. Berdasarkan yang dah dianalisiskan, […]

CONTINUE READING PC Spec Untuk Anthem 2 min read

Anthem ‘Day One’ Fixes Akan Siap

Anthem masih ada beberapa hari sebelum dikeluarkan. Namun sapa yang ada Origin Access Premier, mereka mendapat kelebihan untuk mula main lebih awal. Bagus la ttu, player boleh bayar mahal sikit untuk main lebih awal, tetapi kekurangannya ialah bug dan glitch akan lebih menonjol kerana mereka basically akan main sebelum game tu siap lagi. Sebelum ini […]

CONTINUE READING Anthem ‘Day One’ Fixes Akan Siap 1 min read

Mass Effect Masih Hidup

Mass Effect: Andromeda sangat menghampakan. Potensinya untuk menjadi antara game yang diingati ramai adalah tinggi. Disebabkan banyak teknikal error, animation buggy, glitch bersepah, reputasi semakin buruk. Sejak itu, semua orang rasa hampa dan mengatakan Mass Effect sudah pun gagal. Baru-baru ini, Polygon berkesempatan untuk menemu-ramah BioWare tentang situasinya serta future direction sebagai video game developer. […]

CONTINUE READING Mass Effect Masih Hidup 1 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.