Category: Blizzard

Semua Character Heroes of the Storm Kini Free-to-Play Sampai 2 April!

Jangan Melepaskan Peluang Untuk Main Semua Heroes Yang Ada Dalam Heroes of the Storm Sekarang! Blizzard kini dah melepaskan semua heroes Heroes of the Storm yang ada daripada in-game shop untuk dimainkan oleh semua player. Peluang ini hanya tiba sekarang hingga 2 April nanti. Pada player yang pernah main atau sehingga sekarang masih main, mesti…

CONTINUE READING Semua Character Heroes of the Storm Kini Free-to-Play Sampai 2 April! 2 min read

Bungie mendedahkan tarikh Steam Destiny 2 dan butiran Cross Save

Dari Battle.net ke Steam Destiny 2 akan berada di Steam pada 1 Oktober, pada hari yang sama Shadowkeep dan New Light dilancarkan. Pemain yang sedia ada boleh mendaftar untuk memindahkan kandungan digital Destiny mereka bermula pada 20 Ogos. Jika tidak anda mungkin akan kehilangan kandungan digital anda – expansions, pas dan Silver dll. “Unfortunately, Destiny…

CONTINUE READING Bungie mendedahkan tarikh Steam Destiny 2 dan butiran Cross Save 2 min read

Diablo 1 Mula Dijual Sekarang! Warcraft 1&2 Akan Datang!!

YES! Oops, sorry hehe E-jam excited sangat pulak. Memang lah, sebab Diablo game yang lama dulu tu untuk PC akan kembali dan compatible dengan Windows 10 punya tau hehe. Ni E-jam rasa taknak tido sebab nak main sampai habis ni. Game ni yang di mana Blizzard bergabung tenaga dengan GOG.com, diorang dah start jual balik…

CONTINUE READING Diablo 1 Mula Dijual Sekarang! Warcraft 1&2 Akan Datang!! 2 min read

Available Now, Bautista Dalam Overwatch!

Alright, baru je semalam E-jam cerita pasal hero ni terus dah available dah harini hahaha. Okay so, kalau korang belum update atau tengah update and alang-alang tunggu tu, meh sini E-jam cerita hero ni punya abilities okay? Okay first, Baptiste ni adalah class support tapi jangan pandang rendah sebab support je tau? Dia ni dianggap…

CONTINUE READING Available Now, Bautista Dalam Overwatch! 3 min read

Baptiste, Hero Baru Uberwatch Dan Background Dia!

Oops, sorry salah nama tajuk tapi malas nak tukar so hehe anyways, haa ini lah hero baru yang akan masuk dalam Overwatch nanti. Askar yang bernama Jean-Baptiste Augustin ni adalah seorang askar yang berasal dari France dan dia jugak merupakan bekas askar dalam organisasi Talon. Jean, adalah seorang anak yatim yang kehilangan mak ayahnya dalam…

CONTINUE READING Baptiste, Hero Baru Uberwatch Dan Background Dia! 2 min read
Posted in
Posted in

Activision Blizzard Memberhentikan Ramai Orang!

Alamak, ramai pekerja diberhentikan? Yes, itu lah yang terjadi dekat company Activision Blizzard baru-baru ni. Kenapa sampai nak diberhentikan? Ha itu lah yang kita nak masuk ni. CEO Activision Bobby Kotick berkata “Kami nak meningkatkan pengeluaran dalam usaha incubation kami dengan lebih pantas, dan meningkatkan pelaburan kami dalam live services, dalam peralatan kami, di platform…

CONTINUE READING Activision Blizzard Memberhentikan Ramai Orang! 2 min read

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.