Category: Console

Main PS4 Menggunakan iPad, Remote Play Sudah Tiba

Sebelum ini, pengguna perlu beli aplikasi premium untuk main PS4 di iPhone atau iPad. Dengan update firmware 6.50 untuk PS4, Remote Play telah diterapkan dalam sistemnya secara rasmi. Dengan harga $11.99, pengguna PS4 boleh membeli aplikasi seperti R-Play. Sekarang dengan aplikasi PS4 Remote Play rasmi, ia melakukan perkara yang sama kecuali free. Controller akan berada…

CONTINUE READING Main PS4 Menggunakan iPad, Remote Play Sudah Tiba 1 min read

Game Lama Yang Abam Nak Sangat Di Remake Untuk PlayStation!

Hai korang, so, dah lama sebenarnya abam tak bercerita dan sampaikan berita-berita untuk korang pembaca setia website RacunTech ni. Biasalah ada kekangan masa sedikit. Untuk hari ni, abam tak nak la cerita tentang berita semasa yang berlaku dalam dunia gaming dan juga tech. Yang itu, kawan abam akan sampaikan. Cuma, hari ini, abam nak bersembang sikit dengan korang akan game-game yang lama, dari zaman kecik korang yang korang rasa patut di lakukan remake.  Untuk artikel kali ini, ianya berlandaskan dari Resident Evil 2 Remake sebenarnya, sebab abam tengok, selepas Capcom remake game Resident Evil 2 tu, fuhh, it’s a big hit dalam industri gaming lagi-lagi untuk Capcom yang berjaya mengembalikan nostalgia para gamers semasa zaman PlayStation 1 dulu. Artikel kali ini merupakan pandangan abam dan juga game yang abam nak sangat sangat sangat di remake. Haaa, tak perlu nak berceloteh panjang, jom kita tengok game apa yang abam nak di remake (kalau boleh la ye) dan untuk kali ini, abam buat untuk versi PlayStation je lah.

CONTINUE READING Game Lama Yang Abam Nak Sangat Di Remake Untuk PlayStation! 5 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.