Category: Free to Play

Ban PUBG Di Malaysia Pulak??

Hai gais! Berita baru mengenai PUBG untuk korang! Haha. Sebelum ni kita tahu, negara India telah banned game PUBG dan kali ini Malaysia pula nak ban game tersebut. Ini semua berlaku selepas peristiwa yang berlaku di Christchurch, New Zealand. Seperti yang korang tau, baru-baru ni ada kejadian yang menimpa kepada para orang Muslim yang bersolat…

CONTINUE READING Ban PUBG Di Malaysia Pulak?? 2 min read

#RacunTips Cara Mendarat Terbaik Dalam Apex Legends

Sudah seminggu sejak hari release Apex Legends, dan mereka berjaya mendapatkan 25 juta players bermain. Disebabkan game ini masih baru, banyak sangat benda yang masih ramai tak tahu nak buat apabila bermula satu match. Mari aku bagi sikit tips untuk korang. Pertama sekali yang perlu diingat, map Apex Legends ni besar tapi ia masih terkawal….

CONTINUE READING #RacunTips Cara Mendarat Terbaik Dalam Apex Legends 4 min read

Semua Item Free Dalam Blacklight: Retribution, Sebelum Tutup Server

Selepas sekian lama, Blacklight: Retribution akan tutup pada 11 Mac. Servernya akan tutup serta-merta selepas 7 tahun beroperasi. Blacklight adalah game FPS yang start dari tahun 2012. Blacklight ialah game FPS yang keluar pada 2012. Zombie Studios, developer game tersebut, tutup 3 tahun selepasnya. Namun, penerbitnya, Hardsuits Lab, telah biarkan game tu terus hidup. Mereka…

CONTINUE READING Semua Item Free Dalam Blacklight: Retribution, Sebelum Tutup Server 1 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.