Illegear Onyx Pro, Design Baru dan Perfomance Mengancam?!

thats-illegear-racun-tech

Wait. That’s Illegear. Seperti mana yang ramai sudah tahu, Illegear adalah sebuah gaming company yang membuat custom laptop gaming seperti yang amat dikenali iaitu Illegear Onyx dan Selenite. Tapi ianya bukan sekadar laptop biasa. Laptop yang dikeluarkan oleh Illegear kesemuanya merupakan gaming beast kerana performancenya yang padu di luar dan dalam laptop-laptop ini. Sebelum tamatnya […]

Hantaran tunang satu set PC Gaming!?

racun-tech-hantaran-tunang-barangan-pc-gaming

Tak dapat hantaran macam orang lain tidak mengapa, asalkan dapat main game bersama-sama! Di Indonesia, telah ada satu majlis pertunangan berlangsung pada 18 August dan apa yang menarik tentang majlis kali ini adalah pada hantaran tunang itu sendiri. Hantaran tunang itu adalah barangan PC Gaming. Yes, tak lain dan bukan, lelaki itu, Ervan Pratama telah […]

Illegear Onyx, bukan sekadar laptop slim yang biasa-biasa!

racun-tech-illegear-onyx

Illegear Onyx, laptop slim yang power! Illegear Onyx adalah merupakan salah satu laptop keluaran Illegear dan ianya sangat power! Onyx menggunakan processor i7- 9750H dan jugak menggunakan GPU RTX 2060/2070. Laptop gaming ni dilengkapi dengan GPU Boost yang memang akan boost performance GPU korang untuk korang bermain sampai ke tahap maksimum. Onyx ni mempunyai Mechanical […]

Timesplitters disahkan franchise akan kembali semula! Awesome!

racun-tech-Timesplitters-remake-remastered

Timesplitters franchise kini sedang berada “di dalam perancangan” Nampaknya kita bakal mendapat kepulangan franchise Timesplitters! Untuk pengetahuan korang, baru-baru ini THQ Nordic telah mendapatkan banyak studio di bawah ngaumannya. Dalam satu “earning call” bersama para pelabur, THQ Nordic telah sahkan kepulangan semula franchise Timesplitters ini! Bukan itu sahaja, tetapi Co-Creator Timesplitters, Steve Ellis, telah masuk […]

Hitman 2, weapon paling IMBA dalam sejarah gaming! Briefcase!!…?

racun-tech-hitman-2-homing-briefcase

“Dread it, run from it, destiny still arrives” – Briefcase, Hitman 2 2019 Mungkin korang pernah jumpa weapon yang IMBA seperti Fat Man dalam fallout 4, ataupun Energy Sword dalam Halo, tapi mesti korang tak sangka ada weapon yang lebih IMBA dan tak boleh dijangka oleh sesiapa pun. Weapon itu adalah briefcase ataupun beg bimbit […]

Metro ada game seterusnya, disahkan oleh pengarangnya Dmitry Glukhovsky dan dalam development

racun-tech-metro-new-game

Disahkan di Instagram Glukhovsky yang Metro akan bersambung Pengarang series Metro Dmitry Glukhovsky telah memberitahu tentang habisnya siri novel Metro ini pada 2016 AMA (Ask me anything) lepas. Tetapi tidak bermakna siri game ini telah habis sebab Dmitry Glukhovsky telah sahkan dengan membuat post “The Metro gaming series will be continued. Working on the story” […]