Category: Xbox

Bioware Mengharapkan Kejayaan Pada Anthem. Mampu Ke Anthem Mencapai Jangkaan Gamers?

Hi guys. okay so mesti ada yang pernah dengar atau tak pernah dengar game terbaharu buatan company Bioware ni yang bertajuk Anthem. Game yang bergenre Action-Role Playing ini dikhabarkan untuk keluar di pasaran pada 22 Februari 2019 bulan depan. Game ini telah diumumkan pada sidang E3 2017 lalu. Game ini dikatakan game mechanics nya akan…

CONTINUE READING Bioware Mengharapkan Kejayaan Pada Anthem. Mampu Ke Anthem Mencapai Jangkaan Gamers? 1 min read

China dah tarik balik video games yang dibanned di China??

ChinaNumbaWan dah kembali guys! Sebelum ni kan sis ada cerita yang negara China ada banned beberapa video games termasuklah Fornite, PUBG, League of Legends dan banyak lagi. Tapi sekarang China dah lepaskan beberapa video games untuk dimainkan semula, cuma tu lah game apa yang China lepaskan tu? Tencent cuba untuk kenal pasti dan sentiasa mengikuti berita…

CONTINUE READING China dah tarik balik video games yang dibanned di China?? 1 min read
Posted in
Posted in

Microsoft akan keluarkan Generasi Xbox baru- 2 varian sekaligus?

Nampaknya Microsoft bakal hadirkan satu konsol baru yang mempunyai prestasi yang berbeza untuk memberikan pengalaman yang berbeza kepada pengguna. Konsol apakah itu? Microsoft akan meneruskan codenames bertemakan reptilia untuk konsol Xboxnya. Xbox generasi baru ini dijangka akan tiba pada tahun 2020 dan mempunyai dua varian yang diberi nama Anaconda dan Lockhart. Varian Anaconda akan menampilkan…

CONTINUE READING Microsoft akan keluarkan Generasi Xbox baru- 2 varian sekaligus? 1 min read

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.