Illegear Onyx Pro, Design Baru dan Perfomance Mengancam?!

thats-illegear-racun-tech

Wait. That’s Illegear. Seperti mana yang ramai sudah tahu, Illegear adalah sebuah gaming company yang membuat custom laptop gaming seperti yang amat dikenali iaitu Illegear Onyx dan Selenite. Tapi ianya bukan sekadar laptop biasa. Laptop yang dikeluarkan oleh Illegear kesemuanya merupakan gaming beast kerana performancenya yang padu di luar dan dalam laptop-laptop ini. Sebelum tamatnya […]

Illegear Onyx, bukan sekadar laptop slim yang biasa-biasa!

racun-tech-illegear-onyx

Illegear Onyx, laptop slim yang power! Illegear Onyx adalah merupakan salah satu laptop keluaran Illegear dan ianya sangat power! Onyx menggunakan processor i7- 9750H dan jugak menggunakan GPU RTX 2060/2070. Laptop gaming ni dilengkapi dengan GPU Boost yang memang akan boost performance GPU korang untuk korang bermain sampai ke tahap maksimum. Onyx ni mempunyai Mechanical […]

ILLEGEAR ROGUE : Laptop Power On-The-Go!

racun-tech-illegear-rogue

Illegear Rogue, Pilihan Content Creator dan Gamers On-The-Go! Hey gais, kali ini Illegear ada model baru iaitu Illegear Rogue yang bagi aku adalah laptop yang mempunyai perfomance padu untuk korang yang selalu bergerak sana sini. Fokus laptop model Illegear Rogue adalah laptop yang nipis dan ringan tapi tak mengorbankan perfomance. Illegear Rogue juga mementingkan sistem […]

Illegear Selenite Dan Onyx Upgrade Lagi Kepada??

racun-tech-illegear-selenite-onyx1

Upgrade Ni Membuatkan Performance Illegear Selenite Dan Onyx Lebih Padu Dan Mengganas! So gais, kali ni Illegear upgrade lagi laptop-laptop gaming diorang yang dah memang power tu. Kali ni bukan upgrade tukar jadi robot ke apa tapi upgrade performance dia! So untuk Illegear Selenite, haritu pernah cerita spec yang digunakan oleh Selenite dan dulu merupakan […]

Prodigy Dan Rogue Laptop Gaming Keluaran Illegear?

racun-tech-illegear-prodigy-rogue

Prodigy Dan Rogue Laptop Gaming Awesome Terbaru Keluaran Illegear! Prodigy dan Rogue gais, adalah keluaran terbaru daripada salah satu siri laptop gaming keluaran Illegear! So korang pernah dengar ke tak jenama Illegear? Kalau belum jangan tertunggu-tunggu dan check website Illegear untuk kenali dengan lebih lanjut! Gentle E-jam cakap product diorang keluarkan semua tip-top over the […]