Category: Keyboard

Event Ducky Capture The Essence of Typing: Keyboard Baru Diperkenalkan

Ducky mengutamakan kepuasan pengguna Keyboard Ducky dilengkapi dengan lampu RGB yang boleh diubah-ubah berserta dengan switch Cherry MX manakala key caps pula diperbuat dari bahan jenis PBT. Gabungan komponen-komponen yang dipilih oleh Ducky menjadikan keyboard adalah antara pilihan ramai gamers. Secara tidak langsung, ini membuktikan yang mereka mengutamakan dalam memenuhi kepuasan pengguna sehinggakan Tfue (Turner…

CONTINUE READING Event Ducky Capture The Essence of Typing: Keyboard Baru Diperkenalkan 2 min read
Posted in
Posted in

Razer nak keluarkan keyboard tanpa wayar. Serious ah TANPA WAYAR??

Korang suka tak pakai keyboard dengan mouse pada Xbox One korang? So, korang pasti akan tertarik dengan apa yang Razer nak keluarkan. Razer dan Microsoft telah bekerja sama untuk menghasilkan keyboard dan mouse tanpa wayar PERTAMA di dunia yang khas untuk pengguna Xbox One! BY THE WAY, pheriperals ni bukan sahaja tanpa wayar yang PERTAMA…

CONTINUE READING Razer nak keluarkan keyboard tanpa wayar. Serious ah TANPA WAYAR?? 1 min read
Posted in
Posted in

Razer bina keyboard mekanik tenkeyless yang sesuai untuk kerja dan main game!

Razer telah banyak hasilkan produk untuk kegunaan pelanggannya. Kali ini, Razer telah membina satu keyboard baru yang boleh digunakan untuk kerja dan bermain permainan. Ramai orang tidak suka gunakan gaming keyboard untuk membuat kerja kerana bunyi keystroke itu boleh menganggu orang lain. Tapi kali ini mungkin tidak lagi sebab Razer telah memperkenalkan keyboard baru mereka…

CONTINUE READING Razer bina keyboard mekanik tenkeyless yang sesuai untuk kerja dan main game! 2 min read
Posted in
Posted in

Gaming Keyboard yang paling best di Malaysia!

Sebelum ini, sis share gaming mouse, hari ini sis share pasal keyboard pula. Kalau korang tak tahu gaming keyboard apa yang terbaik, korang boleh buat research dulu. So, cari keyboard yang terbaik biar mudahkan segala fungsi PC korang. Pemilihan keyboard juga satu perkara yang penting untuk game kerana ia boleh membuat sesuatu yang berbeza dengan…

CONTINUE READING Gaming Keyboard yang paling best di Malaysia! 6 min read
Posted in
Posted in

#RacunTips: Macam mana nak bersihkan keyboard?

Keyboard pun kena bersihkan ke? Bukan PC monitor saja tau yang kena bersihkan, tapi keyboard juga. Sesiapa yang setiap hari menghadap skrin dan gunakan keyboard mesti akan persoalkan, kenapa nak kena bersihkan even hari-hari guna. Ha, meh sis kongsikan kenapa perlunya bersihkan keyboard even guna hari-hari. Keyboard kena bersihkan sebab mungkin dia mempunyai kekotoran, habuk…

CONTINUE READING #RacunTips: Macam mana nak bersihkan keyboard? 3 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.